moje recenze z jiného fóra
Asi první recenze tady, i když holčina už pár měsíců maká. Domluva na tomhle privátu vždycky v pohodě. Co je trochu naprd, že tam holčiny i bačová kouří, takže i když v šukcimře smrad není, tak třeba ručníky trochu cítit jsou a když se jimi otřete, tak pak i vy.
Ale zpět k Nele. Holčina je mírně při těle, ale pevná (60 kg asi ne, spíš k 70 kg). Prsa jsou hezky pevné větší trojky. Obličej dost průměr, na ulici bych si jí asi nevšiml. Chová se ale mile a vstřícně. Příplatky jako OB nabídnuty, ale nevyužity. Ani nelituji, protože upřímně kouř za moc nestál, ale zase se u něho nechala prstit. Pěkně u toho tekla. Pak hup na koníčka, kde se zbytek aktu odehrál. Zdálo se mi, že se zvládla i udělat, protože ta její grimasa byla docela strašidelná.

Vydržela nahoře celkem dlouho a poloha pro mě ideální - nohy má takové "selské" a v této poloze moc vidět nejsou a zase prsa jsou úplně v ideální poloze k ohmatávání. Sex se mnou ji buď doopravdy bavil nebo to alespoň zdařile předstírala, což hodnotím kladně. Závěr do gumy. Poté se ještě přitulila a byl nějaký pokus o konverzaci. Dojem z toho mám, že to není žádná myslitelka, ale celkem nenásilně lichotila a asi je i v reálu celkem fajn. Čas se zde počítá od dveří ke dveřím a ne čistý na pokoji. Holt to tak bačová holky nutí dělat.
Ceny na privátu 700/900/1100/1400. Opáčko ještě nevím, protože kromě prsou nic, co bych musel vidět podruhé. Ale zase si asi nechá pěkně naložit a sex jí podle mě baví a je příjemná.
edit: Fotky v inzerci podle mě jsou její (i podle té špatně rozmazané kérky na paži, která je na jedné fotce aj trochu vidět). Nicméně bych řekl, že za těch pár měsíců něco přibrala a je trochu silnější. Ale nic, co by byl důvod k otočce. Věk má v naP 26 a na AM 28, což doopravdy odpovídá a přes 30 jí podle mě není.