Hledat  

Lolinka123 (amateri)

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Lolinka123 (amateri)

Příspěvekod croisante » úte 17. zář 2024, 14:41

Tak jsem byl zase v Praze, vyšel i čas, tak co zkusit něco zajímavého - narazil jsem na amatérech na https://www.amateri.com/en/user/2256544/Lolinka123. Hubená, sportovnější a fotek spousta. Takže domluva jen na amatérech přes chat, ale reaguje celkem svižně a v pohodě. Příjezd na místo, pracuje přímo ve svém bytě, kde i bydlí. Vzhled popisovat nemusím, fotek má na profilu dost (a je to ona), je drobnější postavy. Je taková hodně bezprostřední, pohodová, ale opravdu hodně a hodně ukecaná, dozvěděl jsem se fakt spoustu věcí :-). Takže příjezd a šup společně do sprchy, vzájemné mydlení (sahat se smí kamkoli). Následuje přesun na matraci, která je po schůdkách pod strop. Je to starší byt, stropy tudíž vysoké, ale stejně ne dost, takže pohyb spíše po čtyřech, stát se tam nedá. Pak se do mě pustila, jako dobrý, otlapkávat jsem ji mohl všude, body-to-body, prostě čistě technicky super, ale... jak ona pořád o něčem mluví, tak to nějak nemělo erotický náboj, mně ty ukecané holky prostě při masáži nevyhovují, nebyl jsem sto se uvolnit a naladit. Takže jsme to nějak ubojovali, pak zase společná sprcha.

Na čas se moc nehledí, 1500 za hoďku OK. Při sympatiích se s ní dá domluvit i na sexu nebo doprovodu někam, možná i na kafe (soudím z toho, co říkala). Nezkoušel jsem, protože mi prostě úplně nesedla - hlavně tou svojí povídavostí. Já to mám prostě raději tiché a mazlivé, což u ní není. Pokud byste váhali, jděte do toho, za vyzkoušení to stojí a IMHo je dost šance, že budete spokojeni. Jen mně osobně tolik nesedla, ale dělá to plus mínus dobře.
croisante

Zpět na Dívky mimobrněnské