Hledat  

Nikol Ostrava – Poruba Průběžná 605 414 946

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Nikol Ostrava – Poruba Průběžná 605 414 946

Příspěvekod vulcan » čtv 13. zář 2012, 23:39

V Porubě je spousta privátů, aspoň mám takový pocit, moc jsem se neorientoval, jen podle jejich tištěného Avíza a podle pár rad věrných ostravských kamarádů..
Měl jsem vyhlédnutou pěknou studentku Petru 19/170/52 , ale na telefonu 605 414 946 se ozvala jiná dívka, Sylva, sdělila mně, že Petra už není.. ale že si mohu na privátu vybrat ze 2 blondýnek, obě 21 let..
Tak jsem zapnul navigaci a našel privátek, spíše na pomezí Poruby a Martinova.

Vysoký panelák, jsou tam ve 12 patře, s pěkným výhledem na krásu průmyslové Ostravy :D

Uvítaly mně 2 mladé holky, docela podobné typy - Sylva a Nikol.
Sylva je na fotce, Nikol byla na privátu druhý den a zatím neměla fotky..
ostrava poruba Sylva + Nikol.jpg

Nicméně se mně Nikol líbila o trošku více, a tak jsem se omluvil Sylvě a vzal Nikol.
Nikol - velmi pěkná, štíhlá dívka, 21 let, asi 168cm, velmi štíhlá, prsa 2 trošku pokleslá po dítěti, vosí pas a krásný zadeček a stehna, zkrátka něco extra pro dolňáky...
Byla trošku nesvá, nikdy na privátu nedělala a byl jsem druhý zákazník, ale po pár minutách byla v richtigu..
Mému přání po společné očistě v koupelně se podivila, ale souhlasila. Mám to rád, pěkně se oba ve vodě většinou uvolní, namydlí a je to v podstatě velmi příjemná předehra.
Pokoje jsou na privátu 2, oba na velmi vysoké úrovni, čisté, funční, postele -letiště perfektní.
Nikol určitě stojí za návštěvu, je to velmi pěkná dívka, která zatím nepřevzala privátní negativní praktiky a chovala se jako milenka. Vše bylo s ochranou, dotyky, dráždění, petting a líbání v pohodě.
Čas sledován rovněž benevolentně a měřen až jako čistý čas na pokoji. Cena 1000/hodinu, příplatky žádné.

Během týdne se údajně děvčata střídají, všechny mají stejné telefony, což je spíše nevýhoda.. ale lze si vždy na místě vybrat, což asi je pro norníka dobře.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské