Těžko se ji dalo zastihnout, někdy nemohla vzít foun (rodiče, ..a asi možná přítel) , ale když jsme se domluvili , tak to byl opravdu výdatný rajc, třeba i v přírodě..

Tehdy měla nějaký nick na lidech, už nevím, jaký. byl jsem tam za ní párkrát , když jsem jel na Bavory.. tehdy domluva cca na 800 - 1000 Kč, vždy zhruba na 2 hodinky, nijak extra se to neřešilo.
Pak byla nějaká pauza, vzhledem k geografii to nemám tak blízko, ale koncem minulého roku jsem ji uviděl, jako běžně inzerující Ťapinu Lussy, dost měnila telefony. Doporučuji si koupit v Plzni Inwest a tam je telefon.
Trošku s obavou, co to s ní ta doba udělala, jsem ji zavolal, měl jsem na ni soukromý tel a byl jsem překvapen, jak si mne pamatovala

Tak jsem k ní zajel, tentokrát do jejího bytu, v Lochotíně, kousek od fakultní nemocnice, Žlutická ulice.
Za ten zhruba rok vyspěla, je stále dost štíhlá, ale ty estrogeny udělaly už ženskou postavu, krásně formovanou, navíc je snědý typ, opálená.
TTD: 20 let, 168cm, cca 50-52 kg, pevná prsa2-3, krásně vzrušivé bradavky, a něco, co se nazývá "šťavnatá kundička" , s prominutím.

Inzeruje 1000 půlhodina, 1500 hodina. Děla OB , sex s ochranou, anál, ráda si hraje s robertkem..
No, začala to dělat profi, plzeňští pánové to mají dobré..
Staré dobré vazby nám zůstaly, umí jako GFE (trochu zprofanovaný termín

Ale myslím, že i pro nezaujatého je to dobrý tip, aspoň jak občas vidím ohlasy kolegů v Plzni..