Hledat  

Plzeň, Lucka, Žlutická

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Plzeň, Lucka, Žlutická

Příspěvekod vulcan » stř 22. led 2014, 14:40

Je to už nějaký čas, odhadem rok a půl až dva, když jsem někde objevil studentku hotelovky Lucku v Plzni, mladou holčinu, byla tehdy ještě před maturitou, v reálu agilní a přitom velmi milá holka, taková čertice, dost upovídaná, ústa skoro nezavřela :D , z očí jí ta radost a chuť k sexu přímo čišela, nicméně neměla vizáž lehké holky :D .

Těžko se ji dalo zastihnout, někdy nemohla vzít foun (rodiče, ..a asi možná přítel) , ale když jsme se domluvili , tak to byl opravdu výdatný rajc, třeba i v přírodě.. :oops: , holka měla neuvěřitelnou vitalitu.
Tehdy měla nějaký nick na lidech, už nevím, jaký. byl jsem tam za ní párkrát , když jsem jel na Bavory.. tehdy domluva cca na 800 - 1000 Kč, vždy zhruba na 2 hodinky, nijak extra se to neřešilo.
_20amlussyPz.jpg

Pak byla nějaká pauza, vzhledem k geografii to nemám tak blízko, ale koncem minulého roku jsem ji uviděl, jako běžně inzerující Ťapinu Lussy, dost měnila telefony. Doporučuji si koupit v Plzni Inwest a tam je telefon.

Trošku s obavou, co to s ní ta doba udělala, jsem ji zavolal, měl jsem na ni soukromý tel a byl jsem překvapen, jak si mne pamatovala :oops: , včetně detailů našich setkání :mrgreen: .
Tak jsem k ní zajel, tentokrát do jejího bytu, v Lochotíně, kousek od fakultní nemocnice, Žlutická ulice.

Za ten zhruba rok vyspěla, je stále dost štíhlá, ale ty estrogeny udělaly už ženskou postavu, krásně formovanou, navíc je snědý typ, opálená.
TTD: 20 let, 168cm, cca 50-52 kg, pevná prsa2-3, krásně vzrušivé bradavky, a něco, co se nazývá "šťavnatá kundička" , s prominutím. :D .
Inzeruje 1000 půlhodina, 1500 hodina. Děla OB , sex s ochranou, anál, ráda si hraje s robertkem..
No, začala to dělat profi, plzeňští pánové to mají dobré..
Staré dobré vazby nám zůstaly, umí jako GFE (trochu zprofanovaný termín :shock: ), asi u ní mám protekci.
Ale myslím, že i pro nezaujatého je to dobrý tip, aspoň jak občas vidím ohlasy kolegů v Plzni..
vulcan

Re: Plzeň, Lucka, Žlutická

Příspěvekod Azrael007 » ned 26. led 2014, 16:59

Ahoj, jen se tak rozkoukávám:-)

JJ nedá se jen souhlasit!

Dostal jsem na ni tip.
Navštívil jsem slečnu Lussy před měsícem a byl to masakr, nebo chceteli divočina-oral bez, robertky, análek no to se nedá snad ani psát --:o . Už od samotného vstupu do bytu-ten přístup byl neskutečný, sem měl jednu chvíly pocit , že se na mě vrhne mezi dveřmi a pomilujeme se na chodbě :D . Nebudu se tu dnes nějak rozepisovat, ale Ona je fakt super. U mě předčila všechny má očekávání a řadím ji jednoznačně na první místo před Anetu a Ellen.

Takže určitě kolegové norníci doporučuji vyzkoušet!!
Azrael007

Příspěvekod strik » ned 7. pro 2014, 10:49

Ahoj i já jsem u Lussy byl,
je to opravdu kočička, která ví co zákazník potřebuje.
Domluva s ní byla trochu složitější, ale jsem rád, že jsem vytrval a klaplo to.
Ja popisují kolegové, jen co jsem vstoupil do bytu, tak jsem měl i já pocit, jako by se na mě chtěla vrhnout hned u dveří. Nikdy jsem se s takovým přístupem nesetkal, tak jsem z toho byl drobátko nesvůj.
Zaplatil jsem si půl hodinky a po sprše jsme na to vlítli.
Orál dělá fantastický snad nejlepší jakej jsem kdy zažil, hlubokej i s dávením :D
pak jsme šli na samotnou šukačku, hnedka jsem jí ho narval do řitního otvoru a zběsile přirážel.
Lussy pořád u toho něco mlela, at jí šukám před zrcadlem, at jí tahám za vlasy, at jí pořádně mačkám kozy. Sama říkal, že to do prdélky má nejraději. o:-o
no a na finále si ho vzala zase do pusinky a všechnu tu mrdku a že jí nebylo málo, tak spolykala :oral:
dali jsme ještě jedno číslo, časově jsem přetáhnul tu půl hodinu a ptal jsem se jí jestli chce čas navíc doplatit, ona řekl, že ně, že bude ráda, když se zase někdy stavím.
tomu já říkám přístup. náš zákazník náš pán 8)
Až budu zase v Plzni tak se určitě zase zastavím.
je to opravdu zážitek k nezaplacení.
--:o
strik

Příspěvekod hektoriuss » ned 11. led 2015, 21:16

Kontakt na Lussy?
hektoriuss

Příspěvekod acx » ned 11. led 2015, 21:51

hektoriuss píše:Kontakt na Lussy?

použij přece google :shock:
acx

Příspěvekod emirosin » pát 27. úno 2015, 17:43

Pánové, dle vašich slov by stála za šťouch. Ještě než vyrazím do akce, chci mít jistotu.

Na netu jsem našel jen pár stránek s fotkami http://iprivaty.cz/lussy-plzen/lussy/#prettyPhoto

Tady nemá uvedený análek, tak se nabízí otázka, zda je to opravdu ona (možná starší inzerát). Snědý typ by seděl, cigáňa to snad není.
emirosin

Příspěvekod vulcan » sob 28. úno 2015, 13:04

emirosin píše: Tady nemá uvedený análek, tak se nabízí otázka, zda je to opravdu ona (možná starší inzerát). Snědý typ by seděl, cigáňa to snad není.

To už je opravdu hodně starý inzerát.
V tomto oboru se vše hodně rychle mění, emirosin. :wink:
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské