Hledat  

Praha - Vršovice Amurská Laura 704 043 673

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha - Vršovice Amurská Laura 704 043 673

Příspěvekod vulcan » čtv 9. dub 2015, 0:07

Laura Praha - Vršovice Amurská 704 043 673.
Laura inzeruje na amaterech, občas i v Annonci, amatérka to rozhodně není, je to charakterem spíše privát. Má tam paní domácí a sdílí prostory ještě s 2 divoženkami.
Domluva telefonem velmi nadějná, příjemný sexy hlas, inteligentní projev.
Bytovky za stadionem Slávie, dobré parkování, Laura přišla dolů, pak výtahem.
Pha10 Amurská Laura.jpg

Vzhledově odpovídá fotkám, pohledná slečna asi 30 letá, pěkná štíhlá postava, sexy zadek, 167cm 52 kg, hezké dlouhé vlasy. Prsa pevné dvojky, přírodní.
Domluva na hodinu, celkově spíše profesionální přístup, nečekejte žádné GFE, ale taky žádnou odrbávku, zkrátka se snaží udělat to, co muž žádá a potřebuje, nic víc.
Ptal jsem se , zda má nával, když skončí fotbalový zápas, :oral: sdělila, že má nával skoro furt. :D
Není divu, sexy rozhodně je.
Sex i orál s ochranou, nějaká ta gymnastika, změny pozic a kvalitní nasazení , docela dobrý pokec.

Cena 1000 Kč / hodinu . Určitě velmi dobrý poměr cena / prožitek s pěknou holkou , když budete mít štěstí, tak ji třeba zastihnete odpočatou a pak je to ještě lepší. Čas dodržen, sleduje ho, prý přísná domácí.
vulcan

Re: Praha - Vršovice Amurská Laura 704 043 673

Příspěvekod strik » sob 25. črc 2015, 10:07

Ahoj všem potvrzuji to co říká Vulkán .
Já byl u Laury asi před rokem holka je to hezká a sikovni a taky trochu vydržela :twisted:
Jinak já mel 2 čísla za 800,- s oralem bez. Koule prý nelize ze za příplatek :?
No tedka se k ni chystám znovu ma akci 600 za půl hodky tak nevím možná už takový nával nemívá kdyz jsou ty prázdniny --:o
strik

Zpět na Dívky mimobrněnské