Hledat  

Andrejka Olomouc

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Andrejka Olomouc

Příspěvekod bruno03 » stř 18. lis 2015, 2:11

Borci pred týdnem jsem byl na privatku Romana u Andrejky.Foto odpovídá realitě.Byl jsem na hodku 1400,- klasiku.Ale krasny tělo luxus! silikon podotýkám-výborná práce.Andrejka je příjemná mění polohy.Z kurby jsem byl v tranzu!Musel jsem ukončit a jit na vec --:o .Tohle bylo za 1.Sexik super ale je videt,ze je profesionalka coz mi nevadi ma to svoji úroveň.Kazdopadne přístupem i akci by se mohla mnoha děvčata učit.Za mne urcite opacko :twisted:
bruno03

Re: Andrejka Olomouc

Příspěvekod bohdan » stř 14. pro 2016, 18:02

bruno03 píše:Borci pred týdnem jsem byl na privatku Romana u Andrejky.Foto odpovídá realitě.Byl jsem na hodku 1400,- klasiku.Ale krasny tělo luxus! silikon podotýkám-výborná práce.Andrejka je příjemná mění polohy.Z kurby jsem byl v tranzu!Musel jsem ukončit a jit na vec --:o .Tohle bylo za 1.Sexik super ale je videt,ze je profesionalka coz mi nevadi ma to svoji úroveň.Kazdopadne přístupem i akci by se mohla mnoha děvčata učit.Za mne urcite opacko :twisted:

Mohu dostat tel č na Andrejku
bohdan

Příspěvekod petromyl-007 » sob 24. pro 2016, 6:58

Andrejka už v Olomouci cca před měsícem skončila.
petromyl-007

Příspěvekod takjo3333 » ned 1. led 2017, 8:20

bruno03 píše:Borci pred týdnem jsem byl na privatku Romana u Andrejky.Foto odpovídá realitě.Byl jsem na hodku 1400,- klasiku.Ale krasny tělo luxus! silikon podotýkám-výborná práce.Andrejka je příjemná mění polohy.Z kurby jsem byl v tranzu!Musel jsem ukončit a jit na vec --:o .Tohle bylo za 1.Sexik super ale je videt,ze je profesionalka coz mi nevadi ma to svoji úroveň.Kazdopadne přístupem i akci by se mohla mnoha děvčata učit.Za mne urcite opacko :twisted:

Naprosto souhlasím a mohu potvrdit, u mě sice byla jen kuřba, ale byla dokonalá, je opravu velká škoda, že skončila. Příjemná byla a příjemný bylo i prostředí.
takjo3333

Zpět na Dívky mimobrněnské