Hledat  

Praha Šelmičky Edita 773 185 519

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Šelmičky Edita 773 185 519

Příspěvekod vulcan » pát 1. dub 2016, 0:13

Telefonistka prý, že ji pro mne bukuje na 20,30, ale že mám volat ještě klasicky půl hoďky do termínu. Volám tak, vše potvrzeno (podobný zvyk nechápu.. chápal bych, že mám zavolat, kdybych měl zpoždění, odvolával schůzku atd.).
Přijel jsem o trochu dříve, postávám tam před barákem, přede dveřmi dívka, zjevně čekající na vstup, nějaký instinkt mně říká, že to bude ťapka, možná začínající. A bylo tomu tak. Dívka vpuštěna, po chvíli volám nahoru, zároveň volá ještě jeden pán. Vpuštěni oba, u dveří zjišťujeme, že jdeme za Editou oba, ve stejný čas.
Edita se omlouvá, prý to zařizovala některá jiná. Hlavně, že chtějí potvrzovat, že objednání platí.
Kolega to balí, mezitím nám se představí nové 2 dívky, mezi kterými byla ta z vchodu.
edita_seif.jpg

Edita, celkem atraktivní dívka se silikony, které dominují. Jinak černé vlasy, pěkné šatičky, podpatky, vypadala dost dobře.
Vcelku s ní byl i dobré povídání, jezdí si do Prahy občas přivydělat. Je od nás, z Moravy, Haná.
Je asi 170cm, štíhlá postava, dost úzké boky, tak 55kg, je jí 24. Prsa silikony 4, dobře udělané, ale z mého pohledu příliš dominující.
Platím hodinu 1500, bez příplatků, neptal jsem se, a ani ona nic o nich neříkala. Vlastní akce z její strany byla velmi vstřícná, líbání takové sesterské, chtěla spíše tvrději ojet, mačkat její kozy, sama se štělovala . Ale byla zpočátku taková nesvá, možná přetažená, sama říkala, že se nezastaví. V druhé polovině hodiny to bylo výrazně lepší. Po prvním čísle se mně ani nechtělo pokračovat, neměl jsem pocit nějaké extra sexy atmosfery. Ale, když se podíváte na její fotky, Editka atraktivní a navíc aktivní, chtěla mačkat zase kozy, a tak druhá akce, orál vynechán.
Celkově lze hodnotit Editu jako výrazný nadprůměr vizuálně i jednáním. Negativum je špatná organizace, pro mne nesympatické prostředí, a cena 1500. Prostředí a celkový dojem privátu by odpovídal předchůdci - Diamond s 1300.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské