Hledat  

Praha Vinohrady Sudoměřská Lolitas 601 282 828

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Vinohrady Sudoměřská Lolitas 601 282 828

Příspěvekod vulcan » pát 1. dub 2016, 1:35

Nevím, jestli to někomu k něčemu bude.. ale pokud byste dojeli do Prahy, vhodná lokalita je u Flóry, Sudoměřská ulice. 601 282 828
Privát měl docela dobrý skauting, organizátorka Karin tradeuje mladé a pěkné holky, tedy ne všechny. :D Poměrně dost jich bylo z Moravy včetně Brna a okolí.
Cenová relace je poměrně příznivá. Jsou tam Happy Hours 12 - 16h (1200 Kč), v sobotu a neděli je stále cena 1200 Kč. Každá šestá návštěva je zdarma.
Určitým negativem je to, že jsou dívky někdy přetažené, jsou v noci až do 4.A.M. :shock: . Proto je dobré dobře návštěvu naplánovat, podle rozvrhu, harmonogramu.

Lea cca 21 let 165cm prsa 3.
Velmi pěkná a atraktivní dívka, původ moravsko- slovenský. Dívka, která je bohužel dost náladová, nemá moc příznivé recenze. Já měl u ní spíše štěstí, byla odpočatá a skutečně velmi sexy. I opáčko se povedlo.

Daniela cca 24 let, 170cm, prsa 2
V obličeji velmi hezká, má krásná přírodní prsa 2, postava taková.. řekněme, že by měla cvičit a ne furt sedět na privátu. Ne tlustá, to vůbec, ale není formovaná. Zpočátku byla skvělá, jak se píše GFE. Pak docela to přeháněla, byla na privátu stále a výsledek byl totální vyhoření.
Návštěva, kdy jen podrží a jinak nic. Vzhledem k jejímu exteriéru to někomu třeba stačí.

Linda 23 let, 160cm, prsa 1
Další dívka z jihu Moravy, takový chlapecký typ. Byl jsem navnaděn od kolegy, ale pro mne spíše zklamání. ne, že by nebyla příjemná, sexovala jako dívá, ale zkrátka není můj typ.
Lolitas 4se.jpg

Denisa 19 let, 178cm, prsa 1 - nyní je v Heaven Models jako Patricie.
Na fotkách nic moc, hubená, štíhlá dívka. Ve skutečnosti je mnohem hezčí. Kratší sestřih, ale velmi bystré oči, menší prsa, úzký pas, pro dolňáky - špica, pěkné nožky a růžovoučká pipina. :oops:
A především skvělá v projevu, líbe se, snaží se maximálně udělat radost chlapovi, skvěle sexující mladá dívka, taky z Moravy.

Nina - Ruska či Ukrajinka 23let (ale reálně dle mne 30), 170cm prsa 3
Má za sebou nějaká natáčení, výrazná mladá žena, slovanský typ. Není nijak namistrovaná. Má fotky s neretušovaným obličejem.
Sex a celkový přístup skvělý.
Bohužel se v Lolitas jen mihla, pak byla v Sexu Snů a nyní se někde ztratila. Ale pokud se objeví, dá se velmi doporučit.

Adéla 18 let, 176cm prsa 2
Vysoká dívka, rovněž z MOravy, dlouhé zrzaté vlasy, má krásné oči a úsměv.
Je vidět, že je začínající, celkově takové mladé tele, ale ve smyslu kladném, autentická lolitka. Občas se tam objeví, občas vypadne ze sestavy.

Simona 20let, 163cm prsa 3
Další jihomoravská dívka, studentka, moc pěkný obličej, přírodní trojky, trochu oplácaná, ale v normě. Přístupem moc příjemná.
Lolitas nina, ad, sim.jpg
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské