Hledat  

Praha Bára 773 034 349 Heavenmodels

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Bára 773 034 349 Heavenmodels

Příspěvekod vulcan » ned 10. dub 2016, 19:50

Bára 773 034 349 Heavenmodels 20 let, 170cm 50kg prsa 1
(dříve Heavenmodels na Praze 5 Smíchov, nyní jsou u Vinohradské nemocnice, ulice Šrobárova)
V Praze se někdy taky dost hrozně hledají favoritky, telefonoval jsem, postupně jsem vyloučil asi 10 vytipovaných dívek - nebyly, byly obsazeny, nebo měly čas až za delší dobu... zadařilo se až asi po hodině - Heaven Models a baletka Bára.
a Bára_HM.jpg

Vzhledově, jednáním a přístupem je to velmi půvabná, milá dívka. Hodně dělá, když dívka se umí představit, usmát hned na začátku a vůbec - navodit dobré klima. Na sobě měla vkusné, svádivé minišaty, lodičky, kde vynikly dlouhé nohy. :oops:
Postavička jako lusk, prsa menší, spíše tedy malé, ale s krásně trčícími bradavkami. Z mého pohledu má pěkný zadek, stehna, moc pěknou pipku, zkrátka pro dolňáka je to TOP. Dávám hodinu, společná sprška, nic nešidila.
Vlastní akce skvělá, pěkně se tulila, umí se nastavit, a umí opravdu prodat svoji štíhlou postavu, poloha zezadu je špičková.. Prohnutá jak kočka se nechala krásně ojet, trošku herectví.. :D , ale má to v hlavě srovnané a sociální intelekt taky. Pak opáčko, nic jsem nového nevymýšlel, a celkem si to užil s krásnou dívkou.
Nepochybně je profi, zkušená, ale umí to zakamuflovat.

Problém v HM je někdy operátorka :evil: , nic jí neříká nějaké slušné PR. Mnohem lepší je, když to vezmou přímo ty děvčata, což bohužel bývá málokdy.
Někdy si fakt říkám, jak ty operátorky přemýšlej, odradí tím spoustu chlapů. Ale asi mají i tak dost.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské