Hledat  

Praha Saphire privát - Megan

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Saphire privát - Megan

Příspěvekod Rexar28 » pát 8. zář 2017, 13:35

Ahoj,
Chci se podělit o mou zkušenost z návštěvy privatu Saphire a dívky Megan.
https://m.naprivat.cz/eroticky-privat-s ... gan-10002/

Moje preference při výběru dívek mi většinou dost omezují výběr (alespoň v Brně) nicmene Praha je jiná ves a zde je naštěstí z čeho vybírat. Vybral jsem jsem si jako obvykle přes portál naprivat.cz dívku nicméně zjistil jsem, že je nedostupná takže volba padla hned na druhou v poradi Megan.

Privát Saphire se nachází na Palmovce cca 2min chůze od metra. Pěkný zrekonstruovaný barák čistý a nový byt.

Megan je drobná dívka 19 let (cokoli mezi 18 - 22 bych řekl), pěkné štíhlá přitom ma pěkný kulaty a pevný zadek.

jednání : opravu milý a kamaradsky přístup, dobre se s ní povídá, je přirozená. Je to nezkažené děvče které s prací v tomto oboru začala teprve před pár měsíci a je to znát. Přitom nabizi služby orál bez včetně polykani a líbání ( sice oboje za příplatek ale peněz nelituji).

Líbání fajn, sama iniciativní žádná lekla ryba. Aktivní použivani jazyků.
Orálek .. lepší jsem snad neměl, aktivne si s tím mým hrála, různými způsoby střídavě polykala až po kořen, lízání kouli mno nádhera .. a ten její kukuč co při tom na mě házela.
Ja jí při tom prstil tu její kundicku a střídavě tahal z vlásky.
Nemohl jsem se nabazit takže šup s ní na postel a šel jsem prozkoumat její prsa a klín. Kundicka přirozeně vlhká úzká až jsem tomu nechtěl věřit. Když jsem vyzkoušel tu jeji pipinu musel jsem jít do ní.
Už jsem byl tak nadržený po tom jejím oralu, v kombinaci s její úzkou kundickou, že jsem byl hotov, natotata.
Následovalo mazlení sundání kondomu a další oralek ... Řekl jsem jí .. ono bude o chvíli trvat ... Její reakce ..to nevadí já si chtěl jen pohrát .. následovala libacka a tuleni povzbuzování do druhého kola ale byl úplně uspokojen a čas byl neúprosný.

Shrnutí, odcházel jsem s pocitem z jsem měl právě sex se svou nejlepší kamarádku/ milenkou.
Žádný na co jsem zvyklý z Brna .. tohle nemůžeš, tohle nedělám, libat se nenechame a strojově naučeny sex.

V jejím případě byla iluze sexu s přítelkyní naprosto dokonalá.

Pokud máte cestu do Prahy zastávka u Megan a obecně v Saphire privatu (ostatní dívky mají podobny přístup jako Megan) je jeden z nejlepších nápadů co můžete dostat.

Já budu vzpomínat jeste dlouho...
Rexar28

Zpět na Dívky mimobrněnské