http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... lomouc-745
Měl jsem cestu do mimobrněnských vod a tak jsem dostal chuť na změnu. Volba padla na Karin v Olomouci, našel jsem jen nějaké drobné poznámky na masheru, dokonce o nějaké otočce, plnohodnotnou recenzi ne, takže tak trochu průzkum bojem. Domluva bez problémů, navigace také, je to bytový dům spíše na okraji Olomouce směrem k Brnu. Karin tam byla sama, inzeruje ještě kamarádku do trojky.
Otevírá mně mladá slečna, udávaný věk plus minus sedí, řekl bych, dlouhé vlasy o dost světlejší než na fotografiích, spíše blond s tmavými konci. Je také o nějaké kilogramy silnější než na fotkách, které jsou na naprivat.cz podle mého soudu pravé, ale z časů před nabráním. V přiložené fotce u recenze jsem se snažil vybrat tu, která nejvíc odpovídá současnému stavu. Je to rozhodně ale baculatá holka. Já to mám rád, takže pro mě důvod otočky není, v obličeji si troufám hodnotit privátový nadprůměr. Navíc je milá. Pro mě plus, povídání normální, v hlavě srovnáno, kamarádský přístup. Beru testovací půlhoďku bez ničeho, teď si nemohu vzpomenout, kolik jsme přesně platil (omlouvám se, stáří...

Samotná akce v pohodě, holčina aktivní, snaží se. Po vybalení: tělíčko nese známky kileček navíc, ale je to stále takové pevnější tělo. Zase jsem byl dost nervózní, ale Karin přirozená, kontaktní, usměvavá. Orál v pohodě, ale nic speciálního, vystřídány klasické polohy. Zákazy ani blbé kecy nezazněly.
Doporučení: pro milovníky větších zadečků a mladých dívek, kde je za co chytnout. Velké plus je, že Karin je prostě kamarádská sympaťanda.