Hledat  

Praha masáže Madame 606760076

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha masáže Madame 606760076

Příspěvekod jardomon » úte 13. bře 2018, 10:33

V Praze jsem ještě minulý týden navštívil masážní salón Madame. Je na Plzeňské 76, Praha 5. Autem tam raději nejezděte... Už při domluvě jsem se zarazil nad ruským přízvukem, ale neměl jsem moc času to řešit. Když jsem dorazil na místo, tak jsem vstoupil do recepce, kde mě hned zkasírovala ta dívka, která jsem volal. Není to masérka, ale recepční. Chtěla 1800,- za hodinovou masáž. Říkal jsem jí, že na internetu mají cenu 1600,- za hodinu. Řekla tak jo...
Na jejich stránkách jsem si vybral Darju. Už na mě čekala v župánku. Při seznamování jsem zjisti, že neumí vůbec česky... Nějak jsme se domluvili, dovedla mě do sprchy přes kuchyńku, kde měli rozbalenou svačinu s nějakým salámem...Masáž samotná také nestála za nic. Sice se snažila, ale byla taková dřevěná. Už jsem se těšil až to skončí a já vypadnu. Na fotkách vypadal celkem dobře, ale ve skutečnosti měla tak 20 kg navíc. Takže za mě masáže Madame nebrat!
jardomon

Re: Praha masáže Madame 606760076

Příspěvekod cesta » čtv 12. dub 2018, 14:22

Ta já tam byl taky. Ale byla to jiná slečna, než Darja. Platil jsem 1600 a masáž byla super. jen ta cena byla mimo. Černovláska, štíhlá, mluvila česky. Prostředí pěkné.
cesta

Zpět na Dívky mimobrněnské