Privát na Praze 2, Šmilovského ulice, klidná zóna.
Na privátu byl dost velký šrumec, i před privátem stepovalo dost zájemců, a tak diskrétnost spíše minimální.
Nyní je ten privát zavřen, prý pro něco jako stávka dívek (?), panoval tam vojenský dril.
Ale výběr dívek byl velký, celkem asi 20 dívek, neokoukané tváře, mladé holky, ceny 1000 /1500, Happy hours od 10 do 18hod 1200/h.
Měl jsem původně vybránu jinou dívku - Sáru nebo Simonu, ale nebyly k mání, a tak jsem si vybral Danielu.
Daniela,je mi čerstvých 18 let. Pokud máš rád absolutní nováčky bez zkušeností, krásným velkým poprsím,perfektním přístupem určitě jsi narazil na tu pravou.
Daniela skutečně ještě měla před maturitou, trošku kypřejší dívka, s pěkným obličejem, vzhledově i chování bez známek manýrů šlapek. Přístup opravdu skvělý.
Má asi 173cm 68 kg, prsa přírodní pětky. Sama říkala, že ještě nyní zhubla asi 15kg, tak to bylo vidět - strie. Má krásné dlouhé hnědé vlasy a modré oči, moc pěkně se usmívá. Sex typu - plně se Ti věnuji a oddávám. Byla na privátu asi třetí den, tak žádné pitomé manýry, mazlení, líbání zcela jak má být. Čas dodržen, bylo vidět, že je tam pod velkým tlakem.
Tesně před koncem privátu odešla, možná se někde objeví.