Věk: 26 let
Výška: 173 cm
Váha: 56 kg
Prsa číslo: 3
Daniela, Aneta a jako třetí dnes plánuji vyzkoušet Theu. Jenže dotyčná nedostupná

Cca v XX:41 zvoním. Na dotaz z mluvítka sděluji rezervaci na XX:45. Slečna pro mne prý přijde. Objevuje se Alex, zkracovatelka času

Přichází Linda. Kratší vlasy, na pravém boku vyholené. Připadá mi trochu jako rockerka. Co mi zbývá

Koupelna, Linda konstatuje, že to již znám. Asi se kolegyně pochlubily

V pokoji na stole skvrny od sklenic, kousky něčeho, pohovka lehce špinavá, možná od cigaret. V posteli se spolu nesetkáme dříve než cca v XX:51. Linda se zbavuje přehozu, pod ním černé prádlo s bílými prvky. Zahlédnu nějaké tetování a modřinu nad zadkem. Na prsou lehce strie, jen pod určitým úhlem. A ucpaný nos, předtím jsem zahlédl v její ruce papírový kapesníček.
Nasazení kondomu ústy naopak, obávám se, zda ho neobrátí a uslintaný nepoužije znovu. Ne, z taštičky, kterou si přinesla, bere Linda nový

Stále stojící nahá Linda u postele mi v XX+1:09 nabízí sprchu. V pokoji jsme spolu nestrávili více než 18 minut

Z webu privátu Linda zmizela, ale podle rozpisu měla fungovat minimálně ještě 14. března

Úpravy vyhrazeny.