|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Byl jsem tam asi před měsícem.Prostředí humus(4-5), mrdačka (3-4), ubohá fádní asi tak jako po dvacetiletém manželství, kouření bez gumy-ubohé(4-5),celková cena- smluvní 500,-asi bída o zákazníky.Umělkyně Radka, vzhledem k věku (3), už před deseti lety se v bordelu Monet vydávala za šestadvacetiletou. Jinak během přípravy tam nakoukl nějaký brýlatý,fousatý očividně ožralý kretén a zeptal se kde je chleba.Dozvěděl jsem se,že je to pan domácí. V pátek jsem volal na tentýž inzerát a sídlo se změnilo, sice o pár bloků, v dlouhém paneláku proti barvy laky. Když jsem ale uviděl ten,, bordel"(snad garsonka, strašně tam smrděly nohy). tak to už bylo nad moje síly. Celkový erotický dojem: Už nikdy. Přispěl jsem na charitu, ať se mají ty děcka(vzhledem k ceckům,břichu a prdeli) dobře._deda píše:cau, privat kousek od namesti(nad svet kosili svet rifli),prostredi nic moc,ale dala ciste povleceni a rucnik,tepla voda tekla:),princezna prumer - tipnul bych kolem 28, dela oral,oralbez,klasiku-ceny 300, obez 500, klasika s gumou tisic, dal jsem si jenom kour bez za 500, kouřeni prumer, nechala si postrikat kozy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků