speedees píše:Hmm..tak to je dáma.
A má na agamě i další fota:
Hmm ma opravdu krasne fotky a nejen ty
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
speedees píše:Hmm..tak to je dáma.
A má na agamě i další fota:
bavoráček píše:Byl jsem se teda podívat na tu krásku a zažít trochu pěkného sexu. Slečna má pěkná prsa, ale celkově vypadá nic moc. Malá postava nevadí, ale vizáš na fotce a skutečnost je dost jiná. A to nemluvím o tom jaké má zuby, když si s váma povídá tak mě málem přešla chuť na sex. Šuk průměrnej. ČEKAL JSEM TO LEPŠÍ,ale tak to asi na privátech bývá.
frantavb píše:Je pravda že zuby má křivé, ale to je jediná chybička na kráse které jsem si na ní všiml. Jak už jsem psal sex s ní neměl chybu a lepší jsem zatím nikdy nezažil. Pro mě je jen škoda, že to mám do Olmiku 120 km jinak bych tam asi byl každý týden. Bavoráčku ty jsi asi zvyklý šukat samé miss, jinak si nedokážu vysvětlit tvoje hodnocení toho jak Erika vypadá.
bavoráček píše:Byl jsem se teda podívat na tu krásku a zažít trochu pěkného sexu. Slečna má pěkná prsa, ale celkově vypadá nic moc. Malá postava nevadí, ale vizáš na fotce a skutečnost je dost jiná. A to nemluvím o tom jaké má zuby, když si s váma povídá tak mě málem přešla chuť na sex. Šuk průměrnej. ČEKAL JSEM TO LEPŠÍ,ale tak to asi na privátech bývá.
soliter. píše:bavoráček píše:Byl jsem se teda podívat na tu krásku a zažít trochu pěkného sexu. Slečna má pěkná prsa, ale celkově vypadá nic moc. Malá postava nevadí, ale vizáš na fotce a skutečnost je dost jiná. A to nemluvím o tom jaké má zuby, když si s váma povídá tak mě málem přešla chuť na sex. Šuk průměrnej. ČEKAL JSEM TO LEPŠÍ,ale tak to asi na privátech bývá.
Tak teď opravdu nevím![]()
![]()
Zkušení chválí, tak to asi prubnu.
pierre788 píše:dělá Erika i anál?
frantavb píše:Já jsem počítal ty zmiňované 3000 tak, že když jdeš za ní na hodinu s oboustraným orálem tak je to 2200 a někdo tady zmiňoval že si bere za anál 800. Ale když ho nedělá tak je to blbost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků