silenymax píše:like69 píše:Jo pardon, já to nějak zkomolil. Aha, z privátu, no já si s ní psal a ona že prostory nemá, že buď auto nebo venku a že je z Kateřiny a tam bych ji měl i vyzvednout..Na jednom privátě píše 31 let, mě psala 18 let..tak nevím co je to zač..má někdo s ní zkušenost ? Rád bych našel nějakou tady z okolí, tapinku, amaterku. Tak nevím jestli ji mám zkusit no
Netvrdim,že je z toho privatu VELA,i když tam má taky věk 18.Spiše mam zato,že jsi možna ty fotky od te Katky z VELY, pujčila.Ale kde je pravda nevim.Jestli ji zkusiš,tak pak napiš.
Slečna "mrdalenka" aka Katka1993.
Je jí opravdu 18 a půl, fotky jsou ve výše uvedených odkazech. Asi 172cm vysoká, váha cca 70 kg, trošku tedy baculatější, prsa - pevné 2, není moc komunikativní, ale určitě se nestydí, je na svůj věk docela zkušená. Nemá své prostory, takže auto nebo něco vymyslet

Odkud je, je psáno, fotky používá svoje..
Dříve byla na privátu Gold Ladies, už před rokem a kousek.. (počítejte) a pak byla na Lidické39, VELA, vždy jako Katka. I tam používala svoje fotky. Teď na privátu není, spíše ji vyhovuje být "na volné noze" nebo " na volném lůžku" , přesněji řečeno.
Mladá holka, docela upřímná, mlčenlivá, k sexu se docela má, jsou vidět naučené privátní metody.. docela ráda a obstojně kouří, OB, jinak sex s ochranou, já raději zvolil vše s ochranou.
Dohoda na 800 Kč, čas v pohodě, docela se snažila, aby byla spokojenost oboustranná. Pro ty, co maj rádi mladé, plnoštíhlejší, asi relativně dobrá volba, já osobně jsem na štíhlejší a jemnější typy.