600 Kč - OB + líbání
602 622 559
https://www.amateri.com/cs/lide/2582699/Sexy-ZUZKA
Během psaní této recenze jsem si všiml, že se vrátila zpátky do Ostravy.. jestli se vrátí netuším, no ale když už se s tím seru…
Na domluvený čas mi Zuzka přichází otevřít a vede si mě nahoru do pokoje v prvním patře domu. Nyní je to asi pasé, ale byt měla velmi vkusně zařízený a čistý. Domlouvám se na líbání, OB a OO za 600. Zuzka není zrovna ukecaná a po předání peněz chce jít rovnou na věc.
Foto na A ji tak nějak vystihuje.. baculka s bříškem, širokými boky a větší prdelkou. Kozy má bohužel malé a k její postavě prostě absolutně nesedí.. škoda. Věk v inzerátu 25 let je za mě uvěřitelný a v obličeji je to celkem hezká holka…
Otlapkávání, lehká líbačka na úvod a OB.. bylo to fajn, teda když se ji zrovna chtělo kouřit, protože až příliš často používala pouze ruku…Velké minus, nemám to rád. Samotný oral mě moc nebavil a trošku mě v tu chvíli zamrzelo, že jsem si vzal přesnou částku, protože šukání s výhledem na tu prdel bych si nejspíš užil. Co už, alespoň zkusíme polohu 69. Kundičku měla hezky voňavou a sladkou

Hezká baculka s mechanickým přístupem, která vyhoví, neurazí, ale rozhodně nijak extra nenadchne. V Ostravě šla s cenou koukám dolů, takže pro nenáročné milovníky větších pozadí.. asi proč ne..