bor2012 píše:pánové vyhnout obloukem. Fotky jsou tak 15 roků staré nebo nejsou její. měl jsem cestu přes Olomouc a nikam jsem se nemohl dovolat a má v inzerátu ...1. pomoc... raději použijte vlastní ruce.
Tak jsem Deny konečně navštívil a mám smíšené pocity. V sobotu v podvečer jsem ji zkusil zavolat a konečně to vzala a prý můžu přijet. Seděl jsem zrovna v autě a byl jsem tak urvanej z toho, že jsem se dovolal, že jsem se nezeptal na cenu. Prostě jsem zařadil jedničku a plnej plyn. V Olomouci jsem si uvědomil, že nevím platební podmínky, ale na světácích někdo psal, že půlhodina za tuším 900, tak jsem s tím počítal.
Uvítala mě kyprá, kompletně oblečená zralá blondýna nakrátko ostříhaná, a rozverné štěně. Zavedla mě do obýváku, donesla vodu a spustila monolog o psovi. Asi po dvaceti minutách jsem měl dojem, že jsem došel na návštěvu k tetičce a z mrdu nic nebude, tak jsem rychle dopil vodu a chtěl říct, že jdeme šukat a zbytek mi řekne mezi čísly, ale asi pochopila, tak mi dala ručník a zavedla do sprchy. Má nádhernou koupelnu a celý byt, opravdu všechna čest. Ještě si řekla o 1200 za půl hodiny, tak jsem zatnul zuby, proklel se do třetího kolene, a šel se osprchovat.
Počkal jsem v posteli, než se osprchuje a navlékne do červené košilky, pak přišla, přilehla a začali jsme se muckat, jako bychom to dělali každý den. Bylo to velmi přirozené, buď to má fakt ráda, nebo za ty prachy chce poskytnout prvotřídní kvalitu. Pak navlékla pláštěnku a trochu kouřila. Já po chvíli navrhnul, že popojedeme a ať si mě osedlá, a pak to přišlo. Prý je po operaci kolene a na koníka to ještě nedá. Tak jsem se zeptal, zda je tedy problém i zezadu a samozřejmě ano. Prý to můžeme pak zkusit vestoje, ale to se mi nějak nechtělo. Takže byla klasika, kterou jsem nechtěl, protože nejsem žádný rybář, spíš jsem lehce pod průměrem. Navíc jsem si chtěl pořádně pohrát s těma velkýma kozama a pokochat se velkým zadkem.
I tak byl sex docela dobrý, objala mě nohama, takže jsme v sobě byli dost těsně a šukali jsme divoce, nicméně když jsem stříkl, neměl jsem už chuť na druhé kolo. Ještě jsme zůstali v posteli docela dlouho a kecali jsme o všem možném, pořád mě trochu hladila, ale už k ničemu nedošlo.
Dal jsem sprchu a při odchodu jsme se objali, jako když se loučí milenci, takže to bylo příjemné. Nicméně to byla docela drahá sranda jet z Brna, vysolit tolik peněz a pak si nezašukat jak jsem chtěl.
Neřekl bych, že je paní nějaká fakt hrůza, ano, je tlustá, ale v obličeji vypadá pěstěně a dá se s ní dobře pokecat. Pokud se rozhodnu pro opakování, tak si napřed zjistím, jestli už zvládne koníka a klečet, a pak dáme určitě víc čísel, problém ji to evidentně nedělá.
Chtěl jsem si splnit iluzi sexu s tchýní (je stejný somatotyp), takže to ještě možná zkusím.
Druhý den mi napsala SMSku ze soukromého čísla, že děkuje za příjemný večer, tak si říkám super, když mi sama píše, třeba si můžeme psát a nabídne slevu, ale nakonec se ukázalo, že si spletla číslo a napsala mi to omylem