Hledat  

Přerov Naty 737755928

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Přerov Naty 737755928

Příspěvekod paul40 » ned 29. zář 2024, 5:06

Fotky slečny v naprivat.info i dobryprivat jsou její, udávaný věk 21 je reálný. Domluva po telefonu mě přesvědčila o tom, že tuhle slečnu musím navštívit. V osum večer jeem bez problémů zaparkoval před domem a po vpuštěni jsem vyjel výtahem do správného patra. Pootevřenými dveřmi jsem vešel do bytu, kde stála Naty. Stála přede mnou mladá plavovláska, s pár kily navíc, které jí ale rozhodně sluší. Základní taxa za hodinu je u ní 2500, připlatil jsem si za orál bez a líbání, lízání má v ceně. Sprchu jsem dal doma, takže po odložení svršků jsme se ještě u postele začali líbat, já se věnoval jejím prsům a Naty si ho bez váhání vzala do ruky a kvitovala pevnou erekci. Po přesunu na postel mě začala úžasně kouřit a vrněla u toho blahem. Pak si nasedla a to se jí očividně líbilo ještě víc. Mně taky. Pak říká, že by to chtělo zrcadlo. Tak jsem jí postavil před zrcadlo a strčil jí ho tam ze zadu. Po chvilce ale k mému překvapení vzala to zrcadlo a zanesla ho do postele a opřela o zeď. A teď už to zkrátím. Vystřídali jsme několik poloh a vzájemných komplimentů. Ta holka si sex neskutečně užívá a ráda o tom i mluví. Má sice lehce barokní postavu a nevypadá jako královny diskoték, ale tělo má krásně pevné. Prdel, stehna i kozy. Nakonec jsme přetáhli půl hodiny, dal jsem jí pětikilo navrch a po sprše jsme se rozloučili. Rozhodně budu opakovat !
paul40

Re: Přerov Naty 737755928

Příspěvekod chaospace » ned 29. zář 2024, 8:41

V Brně dřív jako Veronika, nyní občas jako Naty v Mia privátu. Tiffy v Plzni v Cabaretu, v Mladé Boleslavi Markétka, někde jako Lolita. Hodně mění lokace i přezdívky, jinak ale prima děvče s velmi kladným vztahem k sexu.
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 204#p88204
Šukejte jenom ty dobrý a nešukejte ty špatný, protože na tom se nemá šetřit
chaospace

Zpět na Dívky mimobrněnské