|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
frantavb píše:Když nad tím tak uvažuju tak já jsem si ani pořádně nevšiml že má takové lupy, uvědomuju si to až teď zpětně co se to tady začalo probírat. Ani se ale nedivím, hltal jsem tu její figuru a nic jiného mě nezajímalo.
eldorado píše:frantavb píše:Když nad tím tak uvažuju tak já jsem si ani pořádně nevšiml že má takové lupy, uvědomuju si to až teď zpětně co se to tady začalo probírat. Ani se ale nedivím, hltal jsem tu její figuru a nic jiného mě nezajímalo.
Panove co mi Erica rikala tak ty bryle ma po autonehode,tak je dobre ze skoncila jen s nimi.Nastesti je obednana na klinice kde ji bryli zbavi tak to bude prima jak pro ni tak i pro ty co bryle nemuseji.Drzme palce at se operace podari.
eldorado píše:frantavb píše:Když nad tím tak uvažuju tak já jsem si ani pořádně nevšiml že má takové lupy, uvědomuju si to až teď zpětně co se to tady začalo probírat. Ani se ale nedivím, hltal jsem tu její figuru a nic jiného mě nezajímalo.
Panove co mi Erica rikala tak ty bryle ma po autonehode,tak je dobre ze skoncila jen s nimi.Nastesti je obednana na klinice kde ji bryli zbavi tak to bude prima jak pro ni tak i pro ty co bryle nemuseji.Drzme palce at se operace podari.
frantavb píše:eldorado píše:Panove co mi Erica rikala tak ty bryle ma po autonehode,tak je dobre ze skoncila jen s nimi.Nastesti je obednana na klinice kde ji bryli zbavi tak to bude prima jak pro ni tak i pro ty co bryle nemuseji.Drzme palce at se operace podari.frantavb píše:Když nad tím tak uvažuju tak já jsem si ani pořádně nevšiml že má takové lupy, uvědomuju ....hltal jsem tu její figuru a nic jiného mě nezajímalo.
No nevím, je mi to nějaké podivné. Už se tu diskutovalo o jejích zubech a hned někdo napsal že mu říkala že si je nechá spravit. A teď to samé s těmi brýlemi. Oči vím že se dají operovat aby člověk nemusel nosit brýle, ale ty zuby se mi moc nezdají. Kolik pracháčů má křivé zuby a že by si je nenechali spravit? Vulcane rozřeš nás, ty by jsi tyto věci měl znát i když tvůj obor je trochu něco jiného.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků