Hledat  

Dívka do trojky?

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Dívka do trojky?

Příspěvekod Lucifix » pát 14. lis 2014, 23:31

Ahoja....
hledáme s partnerem dívku do trojky, původně jsme chtěli lesbičku, ale je to strašně těžké nějakou takovou holčinu najít.
Příjemnou, mladší, věnující se první spíše mě se zapojením partnera. Okolí Břeclav. Jsme sympatický pár středního věku :) Podrobnosti do SZ :) PS: pánové, jestli o nějaké mladší a příjemné víte, dohoďte, prosím ;-) Díky.
Lucifix

Re: Dívka do trojky?

Příspěvekod Lucifix » ned 16. lis 2014, 1:41

Fajn :-D 60x shlédnutí a žádná odezva, funguje to tu vůbec? Nebo mi snad chcete říct, že zdejší dívky - ženy jsou staré a protivné? Žádná by nesnela s kvalitním alkoholem v krvi nebo i bez něj pobavení s atraktivní ženou štíhlé postavy za finanční odměnu s možným připojením mého partnera? To jako vážně? Tak kde mám tedy hledat ženu na hrátky? privát se mi zdál ok, lepší než klasický bordel, to mám nějakou čapnout na ulici an bídnout jí peníze? To neee, no to jsem příliš stydlivá....no táááák...... :P
Lucifix

Příspěvekod acx » ned 16. lis 2014, 11:09

Lucifix píše:Fajn :-D 60x shlédnutí a žádná odezva, funguje to tu vůbec? Nebo mi snad chcete říct, že zdejší dívky - ženy jsou staré a protivné? Žádná by nesnela s kvalitním alkoholem v krvi nebo i bez něj pobavení s atraktivní ženou štíhlé postavy za finanční odměnu s možným připojením mého partnera? To jako vážně? Tak kde mám tedy hledat ženu na hrátky? privát se mi zdál ok, lepší než klasický bordel, to mám nějakou čapnout na ulici an bídnout jí peníze? To neee, no to jsem příliš stydlivá....no táááák...... :P

Jsi na špatném místě. :!: Kdyby jsi hledala někoho pro sebe (chlapa), tak asi nebudeš mít problém. :mrgreen:
Ale zjišťovat, zda slečna je skutečně lesba, to asi nebudeme. :lol: My hledáme naopak to druhé. :P
A po zkušenostech bych pochyboval, že slečna bude souhlasit s tím, že se nechá opít v neznámém prostředí.
Hledej na ameteri.cz , tam takové inzeráty jsou.

Pokud chceš privátnici, tak skutečně bi je Aneta v Belle, ale bývá jen někdy. Ale inzeruje, že by byla ochotná poskytnout služby u sebe doma, snad někde na severu. Myslím si, že pokud některý z vás (ty, manžel) neotestuje slečnu v jejim prostředí sám a získá důvěru, tak to budete mít s privátnicema těžké. a klub bych ani nezkoušel, to je sterilita a to asi nechceš.
acx

Příspěvekod Lucifix » pon 17. lis 2014, 11:40

No, už mě to napadlo, že hledám asi na špatném místě :-D, ale tak, myslela jsem, že dívkám na privátu může být, svým způsobem, jedno, zda budou sex provozovat s chlapem nebo s ženskou...asi jsem se spletla a je mi tak nějak jasné, že to nebude probíhat přesně podle našich představ, že budeme muset z některých věcí slevit, každopádně moc díky za tvou reakci...na amateri.cz jsem na tvoje doporučení koukla, nějakou slečnu už aj vybrala, tak uvidíme... díky :P
Lucifix

Zpět na Dívky mimobrněnské