Hledat  

Mikulov denní privát

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Mikulov denní privát

Příspěvekod Brnak20l » čtv 20. lis 2014, 11:16

Ahoj, zkoušel někdo z vás http://www.cabaret-mikulov.cz/denni-privat-mikulov ? Občas přes Mikulov jezdím a docela mě zaujala ta Naomi... Nemá někdo zkušenost sní, nebo alespoň s podnikem obecně?:)
Brnak20l

Re: Mikulov denní privát

Příspěvekod neznamy » čtv 20. lis 2014, 18:52

Je tam hodně holek, ale jen pár jich má fotky na netu, ty ostatní si můžeš prohlédnout live. Prostředí je typicky bordelové - diskrétnost žádná, vybavení výborné - velké pokoje (prezidentské apartmá :D ), s vlastní koupelnou (a že to nejsou žádný kumbály jen s umyvadlem a ručníkem) a obrovskou postelí (2 dvojlůžka spojená dohromady působily dost extrémně). :shock: Nejvíc jsou chválené Andrejka, Naomi a Viky, ale jak jsem poznal, i ty "neveřejné" slečny (a že je jich tam asi 15) mají něco do sebe.

Je to holt bordel se všemi klady i zápory. Asi se neoplatí jet tam štreku kvůli pár slečnám, ale když budete poblíž, proč nezajít...

Omrknul jsem i konkurenční podnik CASANOVA - po telefonu jsem byl lákán na mladé kozaté slečny, realita ale docela děs a hrůza :shock: v pátek večer o půlnoci tam bylo 8 ženštin, všechny kolem 30-45 let, možná jedna by stála za hřích, ty ostatní byly docela jateční kusy. :roll: Doufám, že jsem měl v tomto ohledu smůlu a někdy jindy tam narazím na pěkný holky, jinak nemůže takovej podnik přece fungovat. :evil:
Naposledy upravil neznamy dne stř 7. led 2015, 21:48, celkově upraveno 1
neznamy

Příspěvekod Brnak20l » pát 21. lis 2014, 9:02

Díky za vyčerpávající odpověď :D No já se tam občas pracovně ochomejtám, tak mě napadlo někdy zkusit :wink: Jak se tam dostanu napíšu také svoje dojmy.
Brnak20l

Příspěvekod motherfucker333 » stř 26. lis 2014, 13:22

Taky jsem byl a neni to spatne,ale docela me prekvapil night lucie breclav,od 15 hod i jako privat,byl jsem za lindou a ukazala mi zodpovedne 8.div sveta,takze vrele doporucuji,...
motherfucker333

Příspěvekod pe.dro » stř 26. lis 2014, 16:04

Ty vole, za dvě hodiny od registrace máš 10 příspěvků na všech fórech na stejnou koc. To musí být láska....
pe.dro

Příspěvekod rolig » pát 28. lis 2014, 13:52

motherfucker333 píše:Taky jsem byl a neni to spatne,ale docela me prekvapil night lucie breclav,od 15 hod i jako privat,byl jsem za lindou a ukazala mi zodpovedne 8.div sveta,takze vrele doporucuji,...

Celkem by mě zajímalo kdo je ta Linda, protože ne že bych byl často v Lucii v Břeclavi, ale občas se tam stavím, a zdejší personál ... Většinou neurazí, ale že by potěšíl???
rolig

Příspěvekod frantaprdel » stř 22. dub 2015, 16:15

a jaké jsou ceny?
frantaprdel

Zpět na Dívky mimobrněnské