Hledat  

Mladé kočky (Olomouc)

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Mladé kočky (Olomouc)

Příspěvekod tigerone » pát 2. led 2015, 15:20

Vím, že tady nějaké solitérní recenze byly, ale vlákno privátu jsem nenašel. Pokud je někde a jsem jen slepý, prosím nekamenovat, ale vlákno smazat. Díky.

Zajímá mě, zda z aktuální squadry (Karolína, Sabča, Wendy, Lucie, Naty) stojí některá za návštěvu, protože mě holky z tohohle privátu lákají a plánuju cestu na Hanou. Můžu se s klidem stavit nebo spíše zajet za jinou?
Za jiné případné doporučení v SZ díky.
tigerone

Re: Mladé kočky (Olomouc)

Příspěvekod cilaverde » pon 19. led 2015, 0:16

No pokud můžu doporučit pěkné holky Sabča, Wendy - pravé fotky, wendy více aktivní, větší prsa a pěkně vlhká mladá holka. Sabča - hodně maže, ale kdo maže, ten jede, akce taková nic moc. Wendy mnohem lepší a aktivnější. :oral:
cilaverde

Příspěvekod turbodrak » úte 3. úno 2015, 23:39

A u Klárky jste byli? Já jsem u ní byl zatím jednou a byl jsem trochu zklamanej. Čtverky prsa určitě nemá. Kouř průměr, samotný šuk slušný, na anál nedošlo. Celkový dojem hodně rozpačitý. Nevím, jestli neměla den, ale na opáčko to zatím moc nevidím...
turbodrak

Příspěvekod antitom » stř 4. úno 2015, 18:51

Byl jsem se Sabcou, ma uzasne tvarovane krasne a pevne prsa. Ale tim to konci, u koureni furt cumela na budik a v sexu si ji musis dirigovat, neni moc aktivni.
Doporucuje Wendy, ta byla bez chyby.

Anebo zkus mature Zdenku, ta babca je neskutecna. Jeste je tam se stihlou prsatou holkou (zapomnel jsem jmeno), ale ta bere stalaky a neinzeruje. K te se chystam priste...
antitom

Příspěvekod ratat » stř 11. bře 2015, 14:52

Wendy bych taky doporučil, je to mladá krásná dračice...určitě ji taky doporučuji, ale s ostatními slečnami zkušenosti bohužel nemám.
ratat

Příspěvekod turistabrno » pát 17. dub 2015, 10:58

Já jak tady na tenhle privát občas narazím na webu tak slintám na severovýchod, fakt že jo. O to víc mě udivuje, že tu není přiliš mnoho více rozvláčněných recenzí.
Jako tělíčka mají na pohled mladé a pěkné, jak jinak na jejich věk.. ale nevím, aby nebyly třeba škaredé v obličeji, to mě vždycky tak nějak odrazuje (no a při nejhorším poloha zezadu...).. Co třeba ta Nikol? http://www.naprivat.cz/divka-nikol-z-pr ... g5147.html Štíhlá vypadá pružně, orál bez.. no já bych stejně radši šel do kondomu, své zdraví rád mám, bůhví co všechno měla v puse předtím. Mno. Takže - :?:
turistabrno

Příspěvekod kosmetik » ned 17. kvě 2015, 9:49

Minulý týden jsem zavítal do Olomouce.Privát Mladé kočky vyzněl podle recenzí nejlíp,tak proč ho neprubnout??Podle fotek se mi zdála slušná Wendy..Privat hezký,všude čisto,ale to je tak vše.Wendy to moc nebavilo,prý tady stejně končí..V obličeji průměrná holka.Snaha 3- :evil:
kosmetik

Příspěvekod ratat » stř 20. kvě 2015, 11:46

kosmetik píše:Minulý týden jsem zavítal do Olomouce.Privát Mladé kočky vyzněl podle recenzí nejlíp,tak proč ho neprubnout??Podle fotek se mi zdála slušná Wendy..Privat hezký,všude čisto,ale to je tak vše.Wendy to moc nebavilo,prý tady stejně končí..V obličeji průměrná holka.Snaha 3- :evil:

hele třeba si jí jen nesedl nebo neměla den, ja jsem s wendy byl fakt spokojenej.
ratat

Zpět na Dívky mimobrněnské