Privát se nachází poblíž Harfy, metro Českomoravská, kdo jede autem, tak dobré parkování.
Na privátu je asi 6 dívek, střídají se. Jsou to vlastně holky z Proseku, z Veltruské, tam to býval privát Erotic Island.
Domluva v pohodě, prý si mohu na místě vybrat. Na místě byly 4 dívky, vedle Dominiky špinavě blond Anetka, prsatá Moravanda Barunka. Pak nová Alice, ta se mně nelíbila vzhledově a celkově působila neupraveně, přišla v teplácích

Privát takový obstojně zařízený, žádný přepych, ale vyhovující funkční prostředí včetně koupelny.
Dominika - fotky jí trochu přidávají, ale je to velmi příjemná dívka, zatím tedy bez privátních negativních móresů. Výška tak max 162cm, je dost hubená, odhaduji 48 kg, úzký pas, široká pánev, která dělá ten sexy zadeček, prsa po dítěti, tak 1-2, dlouhé zrzavé vlasy. Má 23 let. V obličeji obyčejně pěkná holka, mírný předkus, trošku pihy, žádná náfuka.
T.č. byla na privátě jen krátce, takže dívka ještě nezkažená, vysloveně s přirozenými reakcemi, od počátku GFE , líbání , společná očista v koupelně .
Sexování s její velmi dobrou odezvou, žádný gel, docela mně taky rozdráždila, takže velmi dobrý prožitek. Skvělá poloha zezadu i zboku, 3 poctivá čísla, žádný orálek, ten já ale ani moc nemusím.
Celkově se mně to s ní dost líbilo, hlavně přístupem.
Cena 1200 na hodinu, žádné příplatky.
Negativum byl docela hluk z vedlejší místnosti, takový divný frmol, halas, pořád tam někdo pobíhal.
V té jejich sestavě dost záleží, na jakou dívku natrefíte, již jsem navštívil na Proseku více dívek z této sestavy a vedle skvělé Terezky a nyní Dominiky byly i zklamání u Kačky nebo Barunky.
Ale celkově se dá říci, že je to dobrý privát, s dobrou cenou, s dívkami, které vědí, proč tam jsou a n ekazí dojem nějakými profesionálními frázemi.