Hledat  

Er. Masáž Angel relax Prágl

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Er. Masáž Angel relax Prágl

Příspěvekod vojnarr1 » čtv 16. dub 2015, 12:58

Angel relax Praha 5. (http://www.relaxangel.cz/cz/)
Byli jsme tam 2. každý s jinou dívkou..

Po tel. domluvě, že za cca 15 minut dorazíme jsme přišli na adresu. Prozvonili, byli puštěni nahoru. Děvčata připravena.. lehká konverzace, rozdělení do dvojic a do pokoje.. Tam je klient ponechán kvůli koupeli. Nicméně dívka přišla ještě než jsem se doutíral, takže pozitivní přístup (žádné natahování času a pod)
Pokoje čisté, sprcha v poho, ručník velký a čistý.
Já si vzal Patricii.. holčina pěkná, čistá, kozy umělý, ale perfektně udělaný (k nim se ještě vrátím)

Po nasměrování na postel začne dívka hladit pírkem a nějakou chlupatou rukavicí (jsem si připadal jako polička, kterou někdo čistí od prachu), nicméně po pár minutách mě slečna dokázala pomalu uvolnit (jsem trochu v křeči a furt si hlídám okolí atd.. prostě magor).. i za toto má dívka plus.
po chvilce "utírání prachu" nastupuje masáž boty to body.. nevím co to je, ale olejem se nešetří a dívčí tělo po mě klouže s podivnou smyslností (podivnou proto, že je to druh masáže, kterou zkouším poprvé) .. Nicméně dívka je šikovná.. a hlavně.. ony dobře udělané kozy plní svoji funkci..
na závěr otočka na záda a dodělání rukou.. to spíš průměr, ale nic špatnýho..

Takže za mě dobrý.. přístup, prostředí, dívčina postava atd.. Asi bych neopakoval, protože už jsem to jednou zkusil.. ale nelituji..

Jen dovětek.. parťák si vzal Carmen a ta ho ve stanovený limit neudělala.. prej to holt nezvládla.. podle mě hodně špatný přístup-. ale jinak prý milá holka..
vojnarr1

Zpět na Dívky mimobrněnské