Hledat  

Iveta . 776 597 490, Zlín

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Iveta . 776 597 490, Zlín

Příspěvekod Zero » čtv 2. bře 2006, 23:02

Dívka odněkud ze středního Slovenska,v obličeji nikterak zajímavá,postava-no jak bych to řekl -je to kus ženské.Nedá se říci tlustá,ale opravdu festovní.Co je na ní skvělé,tak to jsou její prsa-vel.cca 5 (?) ,ale neskutečně pevné.Žádné silikony,nýbrž příroda!Jinak software poněkud na nižší úrovni.V sexu se mírně snaží,to se zase musí přiznat.Čas sleduje zcela přesně.Ceny 700,- za půlhod,vše s ochranou.Celkové hodnocení-jako ve škole : vzhled 3-, prostředí 2-,přístup 2, sex 2-3.Nedá se říci,že je to propadák,ale jsou podstaně lépe vypadající a sexující erosenky.
P.S.:Na privátě je i s kolegyní.Tu jsem jen zahlídl,ale vypadala tak o dvě třídy lépe,než Ivetka.Tak snad příště...
Zero

Příspěvekod matt » úte 20. bře 2007, 17:31

Tu kolegyni rozhodně nebrat, výška 165 cm, vaha tak 55 kg, prsa 2, značně vulgární, vůbec se neumí chovat, byl jsem tam slušně jsem jí řekl, že není můj typ, at se nezlobí, že jdu, začala na mě ječet, že su pi.., ku.. at ji navalim 1000, že musela odmítnout nějaké zákazníky apod. Největší průser, že to na mě řvala i z okna na ulici, rozhodně nedoporučuji, leda poku máte rádi adrenalin
matt

Zpět na Dívky mimobrněnské