Hledat  

Slezská Ostrava Koněvova Pavlínka 739 140 758

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Slezská Ostrava Koněvova Pavlínka 739 140 758

Příspěvekod vulcan » stř 15. čer 2016, 0:55

Ostrava Pavlínka Koněvova 739 140 758 .
Všiml jsem si této dívky již dříve, když byla v Brně (Diamond) a v Praze (Lolitas).
Není na privátě stále, snaží se studovat, a je celkem podnikavé děvče. Domluva ale byla perfektní, řekla ulici, číslo a navigace mně dovedla do pro mne neznámých končin Ostravy, kde přebývá z velké části romská komunita se svérázným okolím. Ale celkem v cajku, dům má dvorek , lze tam zajet a zavře se brána.
Pokoje jsou prostorné, v domku působí ještě 2-4 dívky, čisto všude, včetně koupelny.
jdjldj_ov_konevova_slezska_pavla.jpg

Pavlínka je dívka zhruba 166cm, je jí 19-20 let, trochu něco málo přibrala vzhledem k fotkám, tendence k pneumatice na bříšku.., ale jinak postava pevná, prsa přírodní čtyřky :oo: , s tendenci k poklesu.
Má velmi pěkný obličej, tmavé oči a má ráda sex. Ráda se líbe, nechá se dráždit, prstit, kupodivu zatím nezískala privátové moresy.

V pohodě se s Pavlínkou vzhledem k její aktivitě dalo zvládnout víc čísel, bohužel majitelka po hodině pustila nějaký hrozný budík, Pavla jen kroutila očima.
Cena na Ostravu vyšší 1200 hodina. Žádné příplatky.
Na privátě je ještě mladá Gabriela, taky sexy a pohledná dívka, viděl jsem ji při odchodu.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské