Hledat  

Praha 2 TOP Slezská Vanesa 774 173 618

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Příspěvekod vulcan » pon 2. říj 2017, 12:24

Domluva na tomto privátu je tradičně dobrá, je možnost výběru na místě, ovšem spektrum slečen je v poslední době spíše chudé.
Původně jsem jel za jinou slečnou, ale při příchodu na mně nezapůsobila zrovna nejlépe, podání ruky jako leklá ryba, bez úsměvu, zjevně unavená životem.
Tak jsem si nechal udělat výběr přítomných slečen a vyšla jako jediná Vanesa.Fotky jsou její, ale už nenosí brýle.
p top vanesa.jpg

Vanesa je dívka s geny míšenky, nicméně je to rodilá Češka, s pěknými karibskými tvary postavy, pěkná prdelka, nohy, úzký pas, prsa 2, věk kolem 25-26. Má spíše tendenci k dominanci, ale po vzájemném vysvětlení jsme se domluvili, aby to byla dobrá akce.
Má zhruba 166cm a 53kg. V sexu klasický trojboj, zejména zezadu byla akce perfekt, její prdelka působila jako magnet na stříkání. Dobře využitá hodina, jsem rád, že jsem nešel za tou původní.
Privát čistý, spše žádný luxus, ale na privátu jsou rozhodující spíše slečny. Cena 1200/h.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské