Hledat  

Tereza Třeboň 774 397 646

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Tereza Třeboň 774 397 646

Příspěvekod 998452 » pon 10. pro 2018, 15:23

Inzeruje na sex.cz a naprivat.cz jako Tereza. Na amateri.com má nick 1kleopatra. Udává věk 36 let, 160 cm, 55 kg a prsa 3.
Tohle jsou fotky, které inzeruje:
a.jpg

b.jpg

c.jpg

Pár řádků se o ní dá najít na nornik.net, kde chválí její přístup. Jeden příspěvek tam upozorňuje, že je starší, než inzeruje, a má větší bříško.
Takže paní má určitě přes 40 let (a přestože neumím u žen tipovat věk, tak tady si troufnu říct, že má blíž k 50tce než ke 40tce) a bříško (pokud se tomu tak dá říkat) má jako v 7.-8.měsíci těhotenství, takže inzerovaná fotka s plochým břichem je úplně mimo realitu, ač dle prsou soudím, že bude její, ale tak před X lety. V obličeji "nenadchne ani neurazí".
Je dost ukecaná, takže si ticho užijete akorát, když jí ho narvete do pusy. Dělá orál s kondomem. Jestli dělá orál bez jsem se neptal. Sex s ní je taková normálka. Je dost vzrušivá, stačilo párkrát prsty přejet po pičce a už pěkně zvlhla, takže není potřeba žádný gel. Polohy vystřídá, jak si řeknete.
BDSM jsem nezkoušel, akorát si ji nedovedu moc představit jako dominu... Přišla mi spíš submisivní, ale co já vím...
Ceny má 1500/hod. a 1000/30min.
998452

Zpět na Dívky mimobrněnské