Hledat  

Dvě sestry, Přerov, 731 059 313

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Dvě sestry, Přerov, 731 059 313

Příspěvekod Zero » pát 16. bře 2007, 16:33

Takže kontakt opět z časopisu Profit.Sestřičky provozují živnost v novější bytovce,na ulici Kozlovská.Najít se to dá velmi dobře,neboť orientační body a popis domu s žlutými balkony jsou nezaměnitelné atributy.Holky jsou vzhledově takto - černovláska s krátkými vlasy,věk cca 20? a blondýna,delší vlasy,větší kozy,věk tak cca 24?. Ceny 700/půlhod.,plus připlatky za orál bez.Je možní i obě kočky najednou - 1500 - což mi přijde dosti,to už je lepší si je vzít po sobě každou na půl. .Já okusil tu mladší,černovlasou - jméno mi vypadlo z paměti.Sex dosti průměrný,bylo poznat že tato činnost není zrovna její hobby.Žádné lízání,žádné líbání a taky žádné velké nasazení.Závěr - opět jsem měl pocit "vyhozených " prachů,snad abych alespoň něco řekl kladného - byt pěkný ,čistý ,udržovaný.Komunikace taková běžná a normální.Jen dotaz do pléna - neměl někdo onu blondýnku?Zdála se mi docela good,tak poraďte,ať nemusím ještě jednou blbě investovat.
Zero

Příspěvekod flight » sob 24. bře 2007, 19:36

díky za popis,já se na tu brunetu chystal,tak zkusím tu bloncku a dám vědět
flight

Příspěvekod flight » ned 6. kvě 2007, 17:14

flight píše:díky za popis,já se na tu brunetu chystal,tak zkusím tu bloncku a dám vědět
v úterý jdu na ně!
flight

tak co?

Příspěvekod JardaX » ned 17. čer 2007, 13:36

ahoj, tak co, zkusil je ještě někdo. chystám se tam a nerad bych jel zbytečně. jakou mají postavu?
JardaX

Příspěvekod flight » sob 11. srp 2007, 15:54

mno,byl jsem tag zhnusenej,že bych to sem ani nepsal.Byl jsem za tou černovláskou.....První postřeh-Komunikaci po tel. probíhá se třetí osobou a po následném navedení na cíl je zpětně ověřováno tou paní pevnou livkou do té garsonky,jestli kořen opravdu dorazil......Sotva ve dveřích slyším peníze si vezmu hned.......Byla nějaká ubrečená,či co,no bez nálady,tag říkám,že se stavím,až bude mít lepší formu a OTOČKA
flight

Zpět na Dívky mimobrněnské