RYU píše:https://www.naprivat.cz/eroticky-privat-nelly-privat-prostejov-473
.... ještě když dělala v Olomouci,
Fotky jsou evidentně její a aktuální. Postavu má fakt uchvatnou (teda, pro někoho, kdo upřednostňuje drobné a hubené holky). Věk tipuji někde mezi 20-25. Obličej lepší průměr a prsíčka malinkatý (to já taky rááád).
Platil jsem 2.000,- za hodinu + 500,- za OB.
Lízačka super a nechala se i udělat. Prsty dovnitř bohužel ne. Orálek spíše průměr - .. . Sex za mě hodně dobrý - šíleně mě brala ta její postava, uzounká kundička a ten luxusní zadeček. Jo, ještě závěrem přidala slušnou a příjemnou masáž,
No, pokud preferujete drobné a hubené slečny, tak doporučuji výlet do Prostějova
Nelly, Nelinku, jsem navštívil ještě když byla v Olomouci, Harém, na Tylové, u kostela.
Nějak úchvatná mně tedy nepřipadla, a to byla ještě za cenu 1500/h.
Je to mladší sestra "sprosté" bačové Kristýny, to je všeobecně známo. A začala taky používat ty její móresy.
Nejprve značná nespolehlivost v termínu srazu. Čekal jsem a telefonoval jí asi 15 minut, nejprve nebrala, pak obsazeno a když jsem chtěl už odjet, tak přijela odkudsi autem, se sestrou, samé chichichi.
Na pokoji už celkem v pohodě. Je hezká v obličeji, hezčí než Kristýna. pěkné vlasy, pěkný zadek, drobnější, asi 165cm, 50kg. Prsa ale strašné.

To, že jsou jedničky by mně až tak nevadilo, ale je to takový visící cancourek (bradavky). Je hodně opálená ze solárka, až nepřirozeně. Líbá se, ale citlivá na prstění - nechce.
Pořád chtěla vnucovat svou jakoby dominanci, masáže, tak jsem ji musel vysvětlit, že takto ne. Nějaká ta ošahávačka, pak orál vcelku průměrný a sex taky. To s její sestrou Blankou to dříve byla jiná jízda, ale to už je cca 8 let.
Prožitek zlepšuje její štíhlá postava, pěkný obličej, kazí to její chování, možná špatná nálada. Při ceně 1500/h je to tak krajní, pokud chce 2000/h, tak no go.
Bohužel holky spoléhají, že i za drahou cenu někdo přijde a dá (buď z neznalosti nebo nadrženosti nebo snobství).
Nyní je její sestra na Riegrové ulici - moving Harém. A tato Nelly v Prostějově.