|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Past píše:Díky a má i nějaký inzerát nebo ne? Nemohu jí najít nikde.
vulcan píše:najdi si normální hodnou holku a nehledej mezi ku...ami
tojejedno píše:
neni to poprve, co te vidim davat tyto rady nezkusenym panicum, kterym uz dosla trpelivost a chystaj se na svou prvni zkusenost na privat.
Rikat takovym borcum, at si najdou holku, to je asi jako rikat cloveku v depresi, at prestane byt smutnej. ...
vulcan píše:tojejedno, to je tvůj názor, já jsem svůj napsal.
Srovnávat hledání nezkušených s psychosouje opravdu zvláštní přirovnání, zkus o tom v klidu popřemýšlet.
tojejedno píše:
Hezkej pokus. . Ja pouze konstatuju, ze tvuj nazor je debilni.
1) Moje prirovnani dava perfektni smysl. Ze ti to uz nemysli, jako za mlada, za to bohuzel nemuzu. Tak jeste jednou, verim ze tentokrat ti uz docvakne, jak dementni je tvoje rada:
- Zoufalej panici, najdi si holku, je to tak jednoduchy!
- Clovece v depresi, prestan byt smutnej, je to tak jednoduchy!
- Tezkej alkoholiku, prestan chlastat, je to tak jednoduchy!
2) Nejsme v 19. stoleti, psychoza se pise se z 3) Psychoza nema s depresi nic spolecnyho
Nez zacnes delat chytryho a ohanet se lekarskymi terminy, zkus si o tom neco precist
Můj názor jsem vyjádřil, že je lepší si to prožít mimo tento placený segment.
Pokud máš jiný názor, já ti jej neberu.
tojejedno píše:vulcan píše:tojejedno, to je tvůj názor, já jsem svůj napsal.
Srovnávat hledání nezkušených s psychosouje opravdu zvláštní přirovnání, zkus o tom v klidu popřemýšlet.
Hezkej pokus. Ano, napsal jsi svuj nazor, to je naprosto v poradku, na to ma pravo kazdej. Ja pouze konstatuju, ze tvuj nazor je debilni.
1) Moje prirovnani dava perfektni smysl. Ze ti to uz nemysli, jako za mlada, za to bohuzel nemuzu. Tak jeste jednou, verim ze tentokrat ti uz docvakne, jak dementni je tvoje rada:
- Zoufalej panici, najdi si holku, je to tak jednoduchy!
- Clovece v depresi, prestan byt smutnej, je to tak jednoduchy!
- Tezkej alkoholiku, prestan chlastat, je to tak jednoduchy!
2) Nejsme v 19. stoleti, psychoza se pise se z
3) Psychoza nema s depresi nic spolecnyho
Nez zacnes delat chytryho a ohanet se lekarskymi terminy, zkus si o tom neco precist
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků