|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Brnas píše:Já jsem za navážeče ala parsifal a spol rád rád, alespoň se pobavím, a toto proklatě mrtvé forum aspoň krapánek ožilo
Parsifal píše:Takže si shrnu ten tvůj poslední příspěvek Brňas.
Jednak jsi mi potvrdil že sex si opravdu představuješ jen jako penetraci a tupé mlácení masa, pokud možno nepřetržitě, pak zase vytahuješ své oblíbené téma Gerontů(tvrdil si že ti to opakovaně sama řekla... Ty se s ní bavíš opakovaně o postarších pánech? Třeba tě to vzrušuje...) a ignoruješ že to tak doslovně jak se to pokoušíš prodat prostě není.
Snažíš se tu už hodně dlouhou dobu vytvářet dojem jak jsi nad věcí a že je ti nějaká Adriana u zádele a že máš mraky jiných ke kterým můžeš zajít ale přitom tě zjevně štve tak moc že jsi dokonce založil nové vlákno jen abys o ní mohl dál šířit "svou pravdu" když byla diskuze na jejím recenzním vláknu uzamčena.To je slušně zarputilá aktivita na někoho komu je ukradená.Tebe hodně štve že se k ní nemůžeš, přes vaši "dobrou známost", dostat jak se ti zamane co?
Píšeš že zrovna Adriana je ten typ co by tě bez peněz ani nepozdravil. To jde vidět že v tvém případě se chová diametrálně jinak než například u mě. A to se není co divit když si tu doslova napsal že není potřeba chovat se pěkně k prostitutce.
No a na závěr ještě připojuješ starou dobrou paranoiu z konspirace.Ještě nikdy se mi nestalo aby po mě prostitutka chtěla abych na ni psal dobré recenze.Svému božstvu se jednak nemám jak zalíbit(protože jak by asi tak poznala kdo to píše? Parsifal se fakt nejmenuji) ale především to nemám zapotřebí.
Muay píše:Píšeš to dobře Brnas. Dámy si nás neváží. I me každá druhá rika, ať ji dam dobrou recenzi, ze budou výhody. Seru na to jsem objektivní! Adriana je pěkné vychcaná děva! Za ty roky co ji znám o ni ledas co vím. Jsem pro ne jenom zdroje, kterých využívají a proč se zbytečně snažit, když to jde lehce a bez námahy ne. Není jediná který upadla jsou jich tucty co znám.
Brnas píše:...napiš soukromou zprávu a dám ti pár typů. Nechci je tu dávát do placu...
Uživatelé procházející toto fórum: turbodrak a 4 návštevníků