|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Abul69 píše:Dejte tip na dobrou masérku, co to umí. Ď
sppavol píše:Levneji? Pokud vím, tak masérka, co tě jen napatlá olejem bez sexu stojí minimálně 2000kc na hod i víc. Já se tady bavím o maserkach, které tě nejen za ty 2000kc pořádně namasiruji, ne jen napatlaji olejem, ale i si zašukaji, ale jmenovat fakt nebudu, jen jsem dal rady, jak je najít. Ale každý ať si dělá co chce.
sppavol píše:Kámo, rád bych ti pomohl, ale bylo by to na můj úkor. Za prvé: Dobrá masáž je pro masérku fyzicky náročná, proto moc norníků denně nezvládnou, nepotrebuji tady vytrubovat jména svých stálic, abych pak já sám měl problém se k nim dostat. A za druhé: tapiny mají rády běžné norníky, které jsou spokojeni, za služby podekuji a vrátí se, ale se svými zážitky se hlavně na internetu nesvěřují, z norníků, kteří píší recenze, mají tapiny tak trochu respekt, kdyby si to nějaká přečetla, že jsem ji tady jmenoval, dostanu ještě zmrdano.
Poradil jsem ti, hledej masérku, která za prvé o sobě píše, že už má nějaké zkušenosti s masážemi, za druhé, která váží min 70kg, tapiny si kila upírají, takže hledej od 65kg minimálně, kvůli síle v rukou a za třetí hledej takovou která nabízí jak masáže tak i sex, ty holky většinou, když jsou fakt dobré na masáže, tak si rady z mých zkušeností i zašukaji, určitě nehledej někde, kde se nabízejí jenom masáže, tam to bude zase jen patlani olejem.
Abul69 píše:Nehodlám vypadat jako loučil info. Nějaké recenze jsem již také poskytl, stačí se mrknout na jiné rubriky. Jen jsem se slušně zeptal.
Abul69 píše:Dejte tip na dobrou masérku, co to umí. Ď
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: cugajev a 10 návštevníků