|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
nrb1239 píše: -KARKULKA. Fotka min 10 let stará. Potkali jsme se v obci Suchý v kempu. .. paní asi 45-50let, nadváha, malý bobr, cena 1500 Kč za OB, klasiku a anal. .. co nejrychleji ukončit. OB dobrý, sex co nejrychleji hotovo a vypadnout. .
vulcan píše:nrb1239 píše: -KARKULKA. Fotka min 10 let stará. Potkali jsme se v obci Suchý v kempu. .. paní asi 45-50let, nadváha, malý bobr, cena 1500 Kč za OB, klasiku a anal. .. co nejrychleji ukončit. OB dobrý, sex co nejrychleji hotovo a vypadnout. .
nrb1239,
jsi hrdina. Prokázal jsi morálně -volní vlastnosti a dal jsi to.![]()
Tak to má být.
Mladý a hezký holky umí ošukat každý, ne ?
nrb1239 píše:Zdarec noiřiči, zavítal jsem do vašeho kraje nalákán z AM nickem -KARKULKA. Je to pro mě trochu z ruky, ale poslala civil fotku, ktde vypadala dobře. Fotka min 10 let stará, jak jsem zjistil na místě. Potkali jsme se v obci Suchý v kempu.
kevin2 píše:Ahoj, jenom dotaz. Je v tom kempu možnost sprchy? Jsem s ní předběžně domluvený, protože mám chuť na něco nestandardního, ale rád bych sprchu před a po.
sumiiik píše:kevin2 píše:Ahoj, jenom dotaz. Je v tom kempu možnost sprchy? Jsem s ní předběžně domluvený, protože mám chuť na něco nestandardního, ale rád bych sprchu před a po.
Google...
https://www.obecsuchy.cz/turista/ubytov ... taboriste/
like69 píše:a co Kate_rinka z amateru, koušel už někdo? vypadá dobře..
like69 píše:a co Kate_rinka z amateru, koušel už někdo? vypadá dobře..
Uživatelé procházející toto fórum: bleabr a 5 návštevníků