od poiuhjkl » pát 12. črc 2024, 14:49
Toto téma a hlavne recenze od Obelixe mě inspirovaly k návštěvě Thajska. Děkuji. Já rozhodně nelituji.
Dnes 1 Kč = 1,56 baht
První 3 noci jsem strávil v Bangkoku, hlavní oblasti Nana plaza a Soi Cowboy. V bočních uličkách mezi nimi najdete několik Lady barů a masážních salonů. Na ulici mezi Nanou a Cowboyem najdete mnoho freelancerek, které stojí na ulici, usmívají se na vás a někdy na vás i mluví.
První noc už bylo pozdě, když jsem se probudil a byl jsem unavený z dlouhého letu, tak jsem se rozhodl zkusit online "seznamku" thaifriendly. S placeným předplatným (asi 600 Kč) bylo snadné někoho najít za 30 minut. Po dalších 30 minutách byla dívka před mým hotelem. Vezmu ji do pokoje, oba jsme se osprchovali a zábava začíná. Všechno bylo skvělé, řekla mi, že pracuje v masážním salonu, takže po sexu jsem se zeptal, jestli mi dá masáž. Neváhala a asi po celkově hodině a půl zábavy si dala další sprchu a jela domů. Zaplatil jsem 2500 bahtů.
Druhou noc jsem vyzkoušel hlavní oblasti Nana a Cowboy. Bylo tam tolik holek a tak málo zákazníků, bylo toho na mě moc. Veškerá pozornost byla zpočátku nesnesitelná, ale postupem času jsem si na to zvykl, ale nikdy se mi to moc nelíbilo. Možná protože je mimo sezónu a je tam fakt málo zákazníků. V jednom baru jsem mluvil s holkou docela dobře anglicky, takže po zaplacení 500 bahtů BF jsem ji vzal do svého pokoje. Byl jsem opravdu překvapen, protože se jí to líbilo tvrdě, tahání za vlasy, držení atd. Poprvé jsem zažil něco takového a líbilo se mi to. Zaplatil jsem dívce 2000 bahtů.
Třetí noc jsem po večeři zkusil nějakou trávu (což je legální a obchod najdete všude), chtěl jsem před odchodem do baru masáž. V nějaké tiché postranní ulici jsem viděl masážní salon se dvěma mladými dívkami. Vypadalo to jako normální masážní salon, ale uprostřed masáže se mě začala dotýkat opravdu zblízka a zeptala se mě, jestli chci happy end. Neměl jsem to v plánu, ale poté, co mě přivedla do nálady, jsem souhlasil. 1000 bahtů za oral plus 300 bahtů za masáž. Poté se mi nikam nechtělo, tak jsem šel do svého pokoje, ale nelituji.
Další den jsem jel do Pattayi, použil jsem autobus z letiště. V prvním patře mezi branami 7-8 si můžete koupit lístek za méně než 150 bahtů. Myslím, že autobus jede 18x denně. Autobus je fakt komfortní, pouze pro 24 cestujících se spoustou místa (pouze 3 sedadla v jedné řadě, normální autobusy mají 4) s klimatizací. Po 2 hodinách jízdy jsem byl v cíli.
Večer jsem šel do baru a sedl si vedle dívky, která byla přesně můj typ. Hádal jsem jí 20 - 23, ale řekla mi, že jí je 29. Po chvíli povídání a pití (samozřejmě LD pro ni) jsem zaplatil BF 500 bathů a vzal jsem ji na pokoj za 2000 bahtů. Po výjimečně dobré zábavě (možná dokonce nejlepší v mém životě) se mě zeptala, co chci dělat. Řekl jsem jí, že jdu spát. Řekla OK a zakryla se v posteli. To mně překvapilo , protože jsem myslel, že 2000 bahtů je pouze pro ST, ale neprotestoval jsem.
Po noci plné objímání a spánku tělo na tělo jsme si ráno dali rychlovku. Dal jsem jí 2500 bahtů a ona z toho měla opravdu radost. Vyměnili jsme si kontakty a ona šla pryč.
Později jsem jí napsal, jestli chce jít jíst, souhlasila. Po jídle jsme šli na masáž (normální salon, kde nenabízejí happy end a masáž je jen 200 bahtů a profesionální). Platil jsem za oba celou noc, ale stále to bylo levnější než předchozí noc v baru. Pak jsme šli do mého pokoje a stalo se to samé co minulou noc.
Ráno mě neopustila a zůstali jsme spolu celý den a další noc. Ukázala mi pár zajímavých věcí ve městě, bylo to jako strávit dovolenou s přítelkyní.
Takže po zbytek prázdnin jsem byl s tou holkou, vždycky jsem jí ráno dal 2500 bahtů. Občas musela někam přes den na pár hodin odjet (hledala nový byt), ale odpoledne se za mnou vracela. Jindy se mnou zůstala celý den. A upřímně se mi to líbilo mnohem víc než chodit do barů.
Poslední den jsem na doporučení navštívil soapy masáž. Je to dražší, za 1,5 hod. 3600 bahtů ale je to zažitek. Po příchodu bylo přede mnou 7 dívek na výběr. (Někde a ve správný čas jich může být i přes 40) Dal jsem na doporučení mamasan (bordelmáma) a vybral si holku a soapy + nuru masáž. Dívka mě odvedla do pokoje. Následovala společná sprcha, kde mě a potom i sebe pořádně umyla. Následně jsme šli na nafukovací matraci, kde mě s nuru gelem, celým jejím tělem a dokonce s jazykem namasírovala. Pak jsme šli na postel kde to začalo orálem a pak už klasika, vyhověla všemu co jsem chtěl. Pak následovala vířivka plná pěny kde mě zase umyla. Určitě doporučuji alespoň jednou za život vyzkoušet.
Takže plánuji znovu navštívit Thajsko. Uložil jsem kontakt na dívku se kterou jsem strávil pár dní a dohodli jsme se, že ji vezmu s sebou na dovolenou do nějakého jiného města nebo ostrova v Thajsku. Cenovo to vyjde přibližne nastejno jak návštěvy barů.
Chápu, že pronájem přítelkyně na dovolenou není pro každého, ale líbilo se mi to víc než každodenní návštěvy barů. Neměl jsem to v plánu, ale nakonec to pro mě bylo příjemnější než každodenní návštěva nočních podniku.
Pro info, dorozumím se anglicky a ještě mi nebylo 40. Tak i to může hrát roli.
Byla to skvělá zkušenost a musím ji zopakovat. V jednom baru jsem potkal polského chlapa, který je v důchodu a žije zde, ale neumí mluvit jiným jazykem než polsky. K překladu všeho používá mobil. Jenom na začátku mu pomohl přestěhovat se sem jeho kamarád. Takže pokud zde chcete dovolenou, nebojte se, není to tak těžké, pokud umíte používat smartphone.
Nějaké rady:
- Z Pattaye přimo na letiště v Bangkoku a naopak jezdí komfortní bus za necelých 150 bahtu.
- Na letišti v Bangkoku jsou Sim karty předražené, ale dají se sehnat za lepší ceny v podzemním patře (kde je vlak do města)
- Směnárny na letišti mají všechny stejný nevýhodný kurz, kromě těch v podzemním patře. 1 euro bylo všude 37,10 bahtu, ale v podzemí 39,15.
- Za výběry z bankomatů je poplatek 220 bahtů, proto se vyplatí vybírat více hotovosti najednou. Krungsri banka má limit až 30 000 bahtu pro jeden výběr. Jiné bankomaty mají většinou menší limit
- Alespoň jednou v životě navštívit soapy massage. Je to fakt zážitek
- Bangkok je v porovnaní s Pattayi drahý a má menší výběr. Pokud nechcete navštívit i jiné atrakce ve městě tak se zde vůbec nezdržujte