|  | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|  | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
 Ještě další nejmíň půlhodinu jsem konsternován přemýšlel, kdo na to může vlézt a vůbec za kolik? 200.- je moc!
  Ještě další nejmíň půlhodinu jsem konsternován přemýšlel, kdo na to může vlézt a vůbec za kolik? 200.- je moc!   

Strašidlo v pozici sochy bylo furt na místě
  Strašidlo v pozici sochy bylo furt na místě   Asi to tam pěkně valí, ale prakticky vyzkoušet fakt nemám odvahu
  Asi to tam pěkně valí, ale prakticky vyzkoušet fakt nemám odvahu  
 ceny ve znojmě 2500 + výběr mizernej ,takže žádnej vejvar ,jinak silnice ke chvalovicim.... a 2 litry je i tak dost a v autě blbý. NHolky bych nešpinil ,jen se přizpusobujou tomu co sou schopný dostat od píchačú ... jinak pozdravuju všechny  odvážný píchače a  mrdání  zdar
   ceny ve znojmě 2500 + výběr mizernej ,takže žádnej vejvar ,jinak silnice ke chvalovicim.... a 2 litry je i tak dost a v autě blbý. NHolky bych nešpinil ,jen se přizpusobujou tomu co sou schopný dostat od píchačú ... jinak pozdravuju všechny  odvážný píchače a  mrdání  zdarpetras60 píše:Co tady píšeš za kokotiny je to děcka už má 2,hnusná jak prdel,30 je není ani náhodou na to bych nevlezl ani zadarmo kámo a to mi je 64 let.

Vincentt píše:Tak doufám, že se shodneme aspoň na tom, že 3000,- za hod. je malinko přes čáru...ještě dva roky zpět jí stačil 1000, - se vším všudy

nikdydost píše:Klidně do SZ, vyměním za zkušenost s černovlasou Luckou u Chvalovic.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků