Hledat  

Orální sex

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Orální sex

Příspěvekod Nads » úte 12. lis 2024, 22:59

Ahoj,
Chci se zeptat, orální sex na privatu,
Aktivní - děláte nebo radši vůbec?
Pasivní - s nebo bez kondomu?

Jak moc je to rizikové si připlácet OB a lízat holky?
Nads

Re: Orální sex

Příspěvekod Tobiáš » stř 13. lis 2024, 10:03

Je to rizikové dost...zvlášt s naplaveninou z Východu.
Tobiáš

Příspěvekod bleha » stř 13. lis 2024, 21:22

Tobiáš píše:Je to rizikové dost...zvlášt s naplaveninou z Východu.

¨
Přesně. Stačí si jen dohledat, jak je třeba mega rozšířený AIDS a jiný choroby na Ukrajině a dál, protože tam v podstatě neexistuje žádná lékařská prevence a kdo nemá peníze prostě umírá na banality. Mě vždycky strašně překvapují tyhlety naivní otázky, to je fakt až k neuvěření :oo:
A že to tady i někdo takový východní hampejzy propaguje, nebo spíš až okatě upřednostňuje je víc jak k zamyšlení proč asi. Chytrému napověz, hloupého trkni :wink:
bleha

Příspěvekod Undrvasrman » čtv 14. lis 2024, 9:31

Vůbec. Zcela zásadně nikdy.
Undrvasrman

Příspěvekod Nads » pát 15. lis 2024, 15:51

Tak já se neptal jen na ukrajinky
Já si teda priplacim OB, ale nikdy jsem nebyl s Ukrajinkou.
Často jsem měl chuť lízat, ale na místě jsem si to vždycky rozmyslel
Jen mi přijde, že skoro v každé recenzi čtu, jak lize i anal, atd atd...
Sex mám samozřejmě s ochranou, ale i tak jsem pak pár dní nervózní, aby se něco neobjevilo :oops:
Nads

Příspěvekod Strycekfido » stř 20. lis 2024, 14:05

Nads píše:Ahoj,

Z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit lizej jen zmrzlinu :D
Strycekfido

Příspěvekod Tobiáš » stř 20. lis 2024, 22:16

Nojo...dokud neskončí na venerologii, nepochopí... :D
Tobiáš

Příspěvekod vulcan » čtv 21. lis 2024, 13:22

Nads píše:
Sex mám samozřejmě s ochranou, ale i tak jsem pak pár dní nervózní, aby se něco neobjevilo

Už to tady bylo psáno mockrát, stačilo by hledat ty vlákna vyhledávačem.

Co se týče lízání, OB atd..
Každá ťapina musí počítat s tím, že pokud má více sexuálních partnerů denně i třeba během krátké doby, třeba pouze jednoho měsíce, tak je téměř standardní, že nastane nějaká dysmikrobie v pochvě, obecně řečeno.
I když používá kondom, tak se změní složení bakterií na vulvě, v pochvě, jejich symbióza.
Normálně jsou v převaze Laktobacily, které vytvářejí kyselé prostřední pochvy, s nimi je tam běžná flóra bakterií a nějaké kvasinky.
Jakmile začne holka ťapinkovat, ať chce či nechce, vždy se jí změní v pochvě prostředí.
Převlákne zásadité prostředí, přerostou anaerobní bakterie, přerostou kvasinky přes Laktobacily, objeví se někdy výtok, někdy taky ne, a stejně tam ta dysmikrobie je.
Vznikne někdy vaginóza (smrad rybiček), někdy mykosa (kvasinky), někdy bezpříznaková infekce atd. Pokud dívka používá hormonální terapii anebo má poruchu metabolismu, tak o to více.

A když to ta ťapka dělá několik let, tak se to stává opakovaně, a jsou tam chronické změny. Některá má větší štěstí, jiná zase smůlu.
A lízající norníci mají tu smůlu taky.

Btw. proto bych opravdu nedoporučoval lízání, OO, OB. Pokud někdo líže anál, tak k tomu přidejte ještě bakterie ze střeva třeba typu Escherichia coli etc.
Opravdu je lepší lízat zmrzlinu.
Ale jsem si vědom, že zase to budou někteří brát na lehkou váhu, smát se tomu..,
vše půjde dál a za pár týdnů se zase někdo na to stejné zeptá. :wink:
vulcan

Příspěvekod vulcan » čtv 21. lis 2024, 13:38

bleha píše: ... rozšířený AIDS a jiný choroby na Ukrajině a dál, protože tam v podstatě neexistuje žádná lékařská prevence a kdo nemá peníze prostě umírá na banality. A že to tady i někdo takový východní hampejzy propaguje, nebo spíš až okatě upřednostňuje je víc jak k zamyšlení proč asi.

Zejména v Rusku je vysoký výskyt HIV pozitivních.
Podle Programu OSN (UNAIDS) je Rusko mezi pěticí zemí, ve kterých se nejrychleji šíří virus HIV, způsobující nemoc AIDS.
Rychleji než v Rusku se HIV šíří jen v Jihoafrické republice, Mosambiku, Nigérii a v Indii.
V Rusku zhruba 1,5 milionu nakažených, na Ukrajině asi 220 000 (převážně Donbas). Za hlavní ohniska šíření viru HIV označuje studie povstalecká města Doněck a Luhansk, z nichž se nákaza šíří do velkých měst ve vnitrozemí, hlavně do Oděsy a Kyjeva.

O své diagnóze HIV pozitivity neví každý jedenáctý Rus. :shock:
Za vysokými čísly jsou hlavně nakažení mezi narkomany.
v Rusku je nakažených HIV na 100.000 obyvatel 10x více než v Evropské unii , resp. s HIV žije v Rusku až 1,5 milionu lidí.
Většina nových případů v regionu se týká injekčních uživatelů drog a lidí v LGBTQ+ komunitě.

Totéž lze popsat i u nákazy HCV, laicky žloutenka typu C. Vše naráží na ruskou propagandu, která je mimo jiné cíleně zaměřena proti substituční léčbě u narkomanů.

Ať si to každý přebere.
I proto je třeba působit proti ruskojazyčným organizovaným privátům "Zlatíno atd" :D . Samozřejmě tam jsou holky nabírány z různých oblastí, určitě ne každá může být nakažená. Ale zbytečně to někdo podporuje, že tam chodí a dává peníze, které zase slouží k dalšímu náboru...

Běžné Ukrajinky, které nešlapou a přijely v důsledku války (třeba s dětmi) , tam je asi situace jiná.
vulcan

Příspěvekod Strycekfido » pát 22. lis 2024, 9:52

Doporučuji velkou vanilkovou ta se panečku ale lize :D
Strycekfido

Příspěvekod esuba » pát 22. lis 2024, 11:38

S gumou pak ji stáhnout a jenom se ji vystříkat do huby
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod Strycekfido » pát 22. lis 2024, 12:54

esuba píše:S gumou pak ji stáhnout a jenom se ji vystříkat do huby

A pak zajít na tu vanilkovou :D
Strycekfido

Příspěvekod Dobermann » sob 23. lis 2024, 11:55

vulcan píše:
Nads píše:
Sex mám samozřejmě s ochranou, ale i tak jsem pak pár dní nervózní, aby se něco neobjevilo

Už to tady bylo psáno mockrát, stačilo by hledat ty vlákna vyhledávačem.

Co se týče lízání, OB atd..
Každá ťapina musí počítat s tím, že pokud má více sexuálních partnerů denně i třeba během krátké doby, třeba pouze jednoho měsíce, tak je téměř standardní, že nastane nějaká dysmikrobie v pochvě, obecně řečeno.
I když používá kondom, tak se změní složení bakterií na vulvě, v pochvě, jejich symbióza.
Normálně jsou v převaze Laktobacily, které vytvářejí kyselé prostřední pochvy, s nimi je tam běžná flóra bakterií a nějaké kvasinky.
Jakmile začne holka ťapinkovat, ať chce či nechce, vždy se jí změní v pochvě prostředí.
Převlákne zásadité prostředí, přerostou anaerobní bakterie, přerostou kvasinky přes Laktobacily, objeví se někdy výtok, někdy taky ne, a stejně tam ta dysmikrobie je.
Vznikne někdy vaginóza (smrad rybiček), někdy mykosa (kvasinky), někdy bezpříznaková infekce atd. Pokud dívka používá hormonální terapii anebo má poruchu metabolismu, tak o to více.

A když to ta ťapka dělá několik let, tak se to stává opakovaně, a jsou tam chronické změny. Některá má větší štěstí, jiná zase smůlu.
A lízající norníci mají tu smůlu taky.

Btw. proto bych opravdu nedoporučoval lízání, OO, OB. Pokud někdo líže anál, tak k tomu přidejte ještě bakterie ze střeva třeba typu Escherichia coli etc.
Opravdu je lepší lízat zmrzlinu.
Ale jsem si vědom, že zase to budou někteří brát na lehkou váhu, smát se tomu..,
vše půjde dál a za pár týdnů se zase někdo na to stejné zeptá. :wink:

takže strkat jazyk do tlamy je cajk :lol: :lol: :lol: jak to píšeš v každé recenzi "líbání vyplynulo naprosto přirozeně" :lol: a lízání je trabl...
naštěstí pro tebe, z erotických fantazií se nic chytnout nedá --:o
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » sob 23. lis 2024, 11:58

Nads píše:Ahoj,

nic bych nepřiplácel, obecně buď se jí to líbí a chce to, nebo to trpí a to mě nebere... smradlavou jsem nelízal, voňavé neodolám a nic se mi nestalo, čeho bych se bál je rakovina děložního čípku, tím si prošel třeba Bruce Dickinson nebo Michael Douglas, ale dá se na to očkovat /HPV/.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Strycekfido » sob 23. lis 2024, 13:39

Komu není rady tomu není pomocí.kazdej si na to musí přijít sám
My co víme o co go zůstaneme u vanilkovy :D
Strycekfido

Další

Zpět na Diskuse na téma