Hledat  

KlarkaTeenka - amateri

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

KlarkaTeenka - amateri

Příspěvekod ertais » pát 21. bře 2025, 12:45

ertais

Re: KlarkaTeenka - amateri

Příspěvekod Jose2000 » pát 21. bře 2025, 15:40

zkouším, má vypnutý telefon.
Jose2000

Příspěvekod Caesar.1 » pát 21. bře 2025, 23:36

Vždyť je to mrdovnice ne?
Caesar.1

Příspěvekod ertais » sob 22. bře 2025, 17:57

Co ten terminus technicus znamena ? (krom toho, ze to asu znamena "nesahat")
ertais

Příspěvekod bushmills » ned 23. bře 2025, 9:13

ertais píše:Co ten terminus technicus znamena ? (krom toho, ze to asu znamena "nesahat")

Nahoře je okýnko - Hledat.
Mimochodem, mají tady samostatné vlákno.
bushmills

Příspěvekod Fuckingshit » ned 23. bře 2025, 9:35

ertais píše:Co ten terminus technicus znamena ? (krom toho, ze to asu znamena "nesahat")

To jsou klasické šlapky z ulice, takové jednodušší holky, polocigánky, ale i bílé a pasou je cigoši. Na začátku byly jenom dvě, tuším že to byly ségry a jedna z nich se jmenovala Markéta. Měly i svůj privát chvíli a dávali si do inzerátů taková jména, jako Ďáblice, Čertice, Mrdovnice, proto se to tak uchytilo.

Měl jsem loni v létě takovou menší mladou zrzku, co k nim patří a nebyla to až taková tragédie. Docela kočička, akorát už jí chyběl nějaký zoubek a přišlo mi, že je trochu mimo. Mluvit se s ní moc nedalo, jenom seděla a dívala se na televizi. Pak jsme šli na věc a žádná aktivita od ní. Po chvíli se na ní podívám a vidím, že pořád kouká na televizi, absolutně nezájem, že jí někdo hobluje :) Dodělal jsem dílo a vypadl.
Byla tenkrát pod tímto profilem:
https://www.amateri.com/cs/lide/3093534/Cernovlaska_
Fuckingshit

Příspěvekod vulcan » ned 23. bře 2025, 15:52

Fuckingshit píše:

To jsou klasické šlapky z ulice, takové jednodušší holky, polocigánky, ale i bílé a pasou je cigoši. Na začátku byly jenom dvě, tuším že to byly ségry a jedna z nich se jmenovala Markéta. Měly i svůj privát chvíli a dávali si do inzerátů taková jména, jako Ďáblice, Čertice, Mrdovnice, proto se to tak uchytilo.

Měl jsem loni v létě takovou menší mladou zrzku, co k nim patří a nebyla to až taková tragédie. Docela kočička, akorát už jí chyběl nějaký zoubek a přišlo mi, že je trochu mimo. Mluvit se s ní moc nedalo, ..... pořád kouká na televizi, absolutně nezájem, že jí někdo hobluje :)
Byla tenkrát pod tímto profilem:
https://www.amateri.com/cs/lide/3093534/Cernovlaska_

No, ta pod profilem Cernovlaska_ je právě ta Markéta.
Bílá, světlá pleť, blond do zrzava v originálu, nyní se asi nechala vlasy obarvit na černo. Ten způsob života na ni zanechal znatelné stopy, jinak od přírody byla docela hezká.
Řekl bych, že žádnou sestru , v této činnosti, nemá.
Několikrát jsem s ní byl, zhruba před 7-8 lety, když byla ještě ryzí amatérka, měla o dost mladší sourozence, a ani nebyla na amatérech.
Pak se bohužel chytla těch cigošů a šlo to s ní z kopce. :evil:
Mrdovnice, Ďáblice byla ta Marcela, televizní hvězda, co šlapala na Štefánikové, potom tam s ní byla i ta Markéta.
Společný tým pod názvem "Mrdovnice" , trenér, dohlížitel, ten cigán, možná více jich bylo v realizačním týmu. :D
Mám pocit, že někdo říkal či psal, že ta TV Marcela už skončila aktivní činnost a zamilovala se.
A do té jejich party přibyly ještě další..
vulcan

Příspěvekod ertais » ned 23. bře 2025, 21:11

Super, diky obema za civilizovanou odpoved
ertais

Příspěvekod Zabijacka195 » stř 16. dub 2025, 8:50

Pěkný popis mrdovnice, ale jak jste přišli, že tahle holka patří k nim? V tom velkém vlakne je jen pár věcí podle čeho poznat, ceny má asi stejné, jinak profil inzeráty mi přijdou unikátní.
A pokud je z této skupiny, co z toho plyne, to se mi TM taky nepodařilo dohledat. Je to fake profil? Nebo šlape i na ulici, nebo jenom že je součástí téhle skupiny a pasou je cikáni?
Screenshot_20250416_065812.jpg

Screenshot_20250416_065841.jpg
Zabijacka195

Příspěvekod Fuckingshit » stř 16. dub 2025, 20:19

Nikdo to zatím nepotvrdil, že je to přímo originál mrdovnice (ta Markéta nebo Marcela). Na té jedné fotce ve 4 galérii vypadá v obličeji jako nějaká asiatka, takže bůhví co to je. Ale prostě bude to nějaká matračka v cikánském doupěti, resp. pod jejich dohledem.
Poznat to jde většinou z inzerce a fotek, že se jedná o mrdovnice nebo podobné... Těch skupin je v Brně možná víc, on to asi nikdo neví přesně do podrobna. Ono to chce hlavně prohledat fórum a pročíst si zážitky těch, co je zkoušeli. Ale recenze z poslední doby moc nejsou, většinou se tady postrašíme navzájem, že je to "mrdovnice" a nikdo tam pak nejde :)
Problém je třeba v tom, že ne každý může být spokojen, když vidí pěkné lákavé fotky a pak mu otevře dveře cikánka, nebo některé ty holky vypadají v reálu jako hrozný vyfetla. Je to prostě taková jiná úroveň, když jdeš s holkou, která neumí nic jiného, než roztáhnout nohy. Ještě velký vykřičník, proč se jim vyhýbat, tak proto, že to jsou většinou bezgumky, které chodí za příplatek bez, takže u nich může být i riziko nějaké nákazy.
Ty cigoše tam nikde nepotkáš, neuvidíš se s nimi, pokud se chováš normálně, jsou v pohodě... Tak snad jsem trochu pomohl :wink:
Fuckingshit

Příspěvekod sykesfuckyou » stř 16. dub 2025, 22:13

Fuckingshit píše:Nikdo to zatím nepotvrdil, že je to přímo originál mrdovnice (ta Markéta nebo Marcela). Na té jedné fotce ve 4 galérii vypadá v obličeji jako nějaká asiatka, takže bůhví co to je. Ale prostě bude to nějaká matračka v cikánském doupěti, resp. pod jejich dohledem.
Poznat to jde většinou z inzerce a fotek, že se jedná o mrdovnice nebo podobné... Těch skupin je v Brně možná víc, on to asi nikdo neví přesně do podrobna. Ono to chce hlavně prohledat fórum a pročíst si zážitky těch, co je zkoušeli. Ale recenze z poslední doby moc nejsou, většinou se tady postrašíme navzájem, že je to "mrdovnice" a nikdo tam pak nejde :)
Problém je třeba v tom, že ne každý může být spokojen, když vidí pěkné lákavé fotky a pak mu otevře dveře cikánka, nebo některé ty holky vypadají v reálu jako hrozný vyfetla. Je to prostě taková jiná úroveň, když jdeš s holkou, která neumí nic jiného, než roztáhnout nohy. Ještě velký vykřičník, proč se jim vyhýbat, tak proto, že to jsou většinou bezgumky, které chodí za příplatek bez, takže u nich může být i riziko nějaké nákazy.
Ty cigoše tam nikde nepotkáš, neuvidíš se s nimi, pokud se chováš normálně, jsou v pohodě... Tak snad jsem trochu pomohl :wink:

Tak já Ti to rovnou potvrdím - mrdovnice to není. Je to jenom hloupoučká bílá holka, co si okopírovala jejích inzerce, dělá to cca měsíc. A není pravda, že by nebyla pořádná recenze - https://svetaci.info/forum/viewtopic.php?p=75888#p75888

Stačí hledat.
sykesfuckyou

Příspěvekod Caesar.1 » stř 16. dub 2025, 23:14

Tak ti můžu potvrdit, že to mrdovnice je. Pase ji takový silnější cikán, nic nezkopírovala, to psal cikán sám, pročítá si i tento web a když zjistil, že sexyklarka je prokouklá, tak opět na modrém stáhl inzerci a nechal jen obyč profil, klasický postup.
Caesar.1

Příspěvekod bleha » čtv 17. dub 2025, 18:23

No tak pokud to tu pročítá, měl by tak trochu dohlídnout na higienu svých oveček. To je totiž základ More, chapišto? :D A ne aby při prvním roztažení haksen na klienta vykoukla sýrárna Loštice!
Na druhé straně bych tu doporučil v zájmu zdraví těch zodpovědnějších založit vlákno těch holek, co nechodí za příplatek bez gumy. Moc jich totiž nebude.
bleha

Příspěvekod Fuckingshit » pát 18. dub 2025, 11:18

blecha jak můžeš napsat takový blábol, že většina chodí bez gumy? Kvůli takovým lidem jako ty, by se taková vlákna ani neměla zakládat, mám obavy, že bude sloužit akorát k šíření hoaxů a pomluv.
Fuckingshit

Zpět na Dotazy na dívky