Hledat  

ZNOJMO a okolí - nové

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: ZNOJMO a okolí - nové

Příspěvekod Lesni.duch » pon 31. bře 2025, 16:18

Někdo zkušenosti s Blackdevil18 (Simonou B) ze Znojma? Jaká je, co nabízí a za jaké ceny?
Naposledy upravil Lesni.duch dne pon 31. bře 2025, 18:37, celkově upraveno 1
Lesni.duch

Příspěvekod DavidBecher » stř 2. dub 2025, 12:26

Pokud vím, tak teď nic neposkytuje. Na ama prakticky nechodí.
DavidBecher

Příspěvekod Petr38 » ned 6. dub 2025, 16:37

Lesni.duch píše:Někdo zkušenosti s Blackdevil18 (Simonou B) ze Znojma? Jaká je, co nabízí a za jaké ceny?

Za mě zkušenosti vcelku pozitivní. Je příjemná, snaží se... nabízí klasiku, orál, líbání, má ráda škrcení...
Nemá prostory, takže v autě, ale cena je velmi příznivá - pouze litr.

Momentálně ale pečuje o malé dítě, takže služby neposkytuje. Prý se k tomu vrátí zhruba do půl roku.

Je velmi citlivá na své soukromí, proto se chtěla sejít vždy na jiném místě a bojí se, že jí někdo sleduje.
Petr38

Příspěvekod petrnovak » pát 11. dub 2025, 1:29

Lesni.duch píše:Někdo zkušenosti s Blackdevil18 (Simonou B) ze Znojma? Jaká je, co nabízí a za jaké ceny?

Já s ní mám hodně dobré zkušenosti. Byl jsem za ní poprvé asi před třemi lety, kdy nabízela jenom orál v autě. A byl to velmi příjemný zážitek, hezká holka, hubená, milá a snaživá. Mám rád takovou tu girlfriend experience, takže se mi její přístup hodně líbil. A kouřila hodně dobře a za rozumné peníze, za orál s polykáním chtěla 600 Kč. Určitě jsem si to chtěl zopakovat, ale když jsem jí pak znova psal na amatérech, tak už nereagovala. Později jsem zjistitl, že ten profil přestala používat.

Podruhé jsem za ní byl asi před rokem, kdy nabízela služby už na svém novém profilu. Vlastně jsem na ten nový profil narazil v tomhle vlákně, když se tu o ní někdo vyjadřoval trochu kriticky :D. Byl jsem zvědavý, tak jsem se na ten profil kouknul, a zjistil jsem, že je to ona. Zajásal jsem a hned jsem jí zkusil napsat. Domluva byla trochu složitější, ale pak se nám povedlo domluvit termín asi za dva týdny. A rozhodně stálo za to, si počkat. Tentokrát to bylo i se sexem za 1000 Kč. A opět to byl velmi příjemný zážitek, je to milá a ochotná holka a kouření i sex si zjevně užívá. A dá se s ní i docela rozumně konverzovat. Co nemusí někomu vyhovovat je, že důsledně trvá na používání kondomu, a to i pro orální sex. Já moc orál s kondomem nemusím, ale samozřejmě mi nezbylo nic jiného, než to respektovat.

Pak jsem za ní byl ještě párát a nikdy jsem nelitoval. Někdy je si ní trochu složitější domluva; musí řešit hlídání, tak se s ní většinou nedá domluvit na hned, občas jsem dostal termín třeba až za týden, a stalo se mi i, že to zrušila, protože jí dítě onemocnělo. Ale vždycky to se mnou řešila otevřeně a na férovku, dala mi vědět včas, a když to zrušila, navhrnula mi náhradní termín. Rozhodně se mi nestalo, že by třeba přestala komunikovat, nebo že bychom byli domluvení a ona by nedorazila.

Jak už psali DavidBecher a Petr38, momentálně bohužel služby neposkytuje z důvodů péče o malé dítě :-(. Ale pokud je zase poskytovat začne, za sebe mohu maximálně doporučit.
petrnovak

Příspěvekod petrnovak » pát 11. dub 2025, 1:46

Petr38 píše:Jak to je tedy aktuálně s tou Růžičkou? Jaká je cena? A jestli to dobře chápu, tak nyní má k dispozici nějaké zázemí, je to tak? Dřív chodila pouze do auta.

Zázemí má, akorát nedávno bohužel zdražila. Za půl hodiny chce teď 700 (místo původních 500) a za hodinu chce 1400 (místo původních 1000). Ale pořád je to podle mne hodně dobrá cena.

Zvlášť když člověk vezme v úvahu, že držela stejné ceny mnoho let. Byl jsem za ní poprvé v roce 2018 a už tehdy si účtovala 500 nebo 1000 Kč. Takže vlastně držela stejné ceny 7 let. Schválně jsem si spočítal, že kumulovaná inflace od roku 2018 je 43,6 % a ona zdražila od 40 %, takže ani ne o inflaci :D.

Picek píše:Má většinou opsazeno. Jedině dopoledne. Za chvilku bude mít tu pičku natrhlou jaký má nával. :D

Hele, já jsem skoro nikdy neměl problém se s ní domluvit. A často mne vzala i hned. Ale je pravda, že za ní chodím téměř výhradně dopoledne.

Ale jestli má nával, tak se ani moc nedivím. Celkově je to ve Znojmě s holkama bída a Růžička je milá, příjemná, ochotná, snaživá a docela trpělivá holka, která kouří i souloží hodně dobře. A podle mne je i hezká a sexy, i když chápu, že to je věc osobního vkusu.

Akorát škoda, že ani Růžička, ani Blackdevil18 nenabízejí anální sex, a tak musím za mojí oblíbenou praktikou jezdit do Brna :D.
petrnovak

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské