acx píše:modusvivendi píše:Tobiáš píše:Za 1500 máš po Brně klidně 2hodinovou profi masáž, který má zdravotní a mentální přínosy.
Místní nulky ale dají skoro 3k za patlání oleje, ještě si chválí, že "masérka" příliš "netlačí" a pak svolí k bohorovnému vyhonění.
Tyhle masáže jsou jenom manifestací upadajícího stavu hodnoty chlapů.
No tak někomu se ty erotické masáže líbí a vyhovují mu, tak to nechte být a odpusťte si ty opakované komentáře, ne-li již spíše urážky. Pokud vás ty erotické masáže tak iritují (OK, je to Váš postoj), tak prostě běžte jinam, kde se Vám to líbí. BTW: co by asi mohlo ze strany chlapů manifestovat placení ženám za pohlavní styk?!? Nad tím se mi nechce ani přemýšlet, každého dotyčného věc, nesoudím, neurážím.
Myslíš si snad, že platit za vyhonění není placení za sexuální službu, že je něco jiného strčit (nebo být strčen) sexuální pracovnici ptáka do ruky nebo pochvy?

Jen šáhnout do rozkroku je sexuální trestní delikt, takže akceptovat to, že erotické masérky nejsou prostitutky, placené za sexuální úkon (ty co nabízejí sex také dokážou patlat a vyhonit, ovšem většinou jsou líné patlat) a platí pro ně jiné hodnocení, je absurdní.
Souhlasím s tebou, že každému se líbí něco jiného a má na to právo.

Ovšem, a to je nejotřesnější, že masérky jsou zde některými prezentovány ne jako prostitutky, ale jen proto, že na soulož s prostitutkou nemají, bojí se nákazy nebo si namlouvají, že nejsou nevěrní nebo kurevníci.
Já rozlišuji profesionální poskytovatelky sexuálních služeb na společnice nebo ťapiny na rozdíl od kurev. Je to jen o tom, zda odvedou odpovídající činnost, za jakou srovnatelnou částku a jak se u toho chovají. Tím nechci hodit všechny erotické masérky do jednoho pytle, jsou vyjimky, např. 2000/2h proti 2000/0,5h.
Jen konstatuji, že naprostý propad prostituce, z mého pohledu otřesný je, že drtivá většina stávajících poskytovatelek sexuálních služeb by neuspěla, např. cca v roce 2005, ani nabízet služby přímo na na chodníku ulice Kounicová a to do pouze auta za 200. Tehdy v Brně téměř nebyly kurvy, teď ...

.
Pokud by někdo chtěl recenze, jak se mi vícekrát stalo, tak musím konstatovat, že nynější nabídka je nepoužitelná a dřívější získané kontakty se nepředávají. Je každém, aby se zamyslel, co bude sponzorovat jako "koníček", tak jak jsem tom měl já a nedotovat zoufalkyně, co jiného nedokážou. Ovšem to znamená ovládat to dole a je vidět, že se to dnes nenosí ... .

Jak dole požaduje, tak jde sebeúcta do řiti.

Já netvrdím, že erotické masáže nejsou sexuální službou. Jsou jí a jsou jí i tzv. tantrické masáže. Poměrně nedávno jsem četl na německém serveru zajímavý článek, který rozebíral přesvědčivé argumenty německého soudu, proč v tomto směru rozhodl (samozřejmě to vycházelo z německých reálií, kde je poskytování sexuálních služeb upraveno zákonem a není v jakési šedé zóně jako u nás, nicméně spousta věcí tam byla platných obecně).
Co tvrdím, že je rozdíl mezi pohlavním stykem (penetrací) a erotickými masážemi - byť během jednoho setkání lze v praxi zvládnout obojí

. Ten rozdíl je zjevný, o tom snad nelze ani diskutovat. Mimochodem rozdíl mezi pohlavním stykem a třeba osaháváním apod. zohlednila i nedávná novela našeho trestního zákoníku, koho to zajímá, doporučuji se podívat na rozdíl mezi trestnými činy znásilnění vs. sexuální úrok.
To, že úroveň mnoha masáží je špatná, je zřejmě fakt. Nejde přitom mnohdy v podstatě ani o masáže, ale jen o vyhonění a chvíli šudlání. To ale nezní tak vznešeně jako masáž..... Ale i v Brně jsou ženy, které masáž včetně erotické atmosféry opravdu umí a může to být pro mnohé velmi zajímavý zážitek.
Opravdu se přitom bavím nad občasnými komentáři typu: "Holky dělají masáže a nechtějí za peníze šukat!". Jako co my s tím tady.... Jedná se o trh. Sice specifický, ale je to trh. Když bude masáží příliš (převis nabídky nad poptávkou) a málo těch, co souloží, tak se tím "masírováním" holky neuživí a budou muset buďto souložit nebo pokud nechtějí (OK, samozřejmě jejich věc), tak nejspíš odejít z prostředí poskytování sexuálních služeb (pomíjím přitom další služby typu domina nebo elektronické prostředí jako OnlyFans, videochaty apod.) a jít třeba makat do Lidlu. Útoky a napadáním zde na fóru těch, co chodí na erotické/tantrické masáže, se to ale zřejmě asi nevyřeší, tito lidé půjdou na jiné fórum a o útočnících si budou myslet své, zakázat erotické masáže a třeba zákonem přikázat holkám ze sexbyznysu, aby souložily za peníze, asi taky není moc reálné... Napadání holek za to, že dělají výlučně erotické masáže a nechce se jim souložit za peníze, mi pak přijde už úplně mimo. Jinou věcí je pochopitelně kvalita masáží.
Za mě z toho vyplývá, ať si každý dělá a chodí kam chce. Já za to nikoho urážet nebudu, myslet si o tom případně mohu své, ale nemám potřebu to někam křičet. Povýšenost některých těch, co souloží za peníze, nad těmi, co chodí za peníze na erotické masáže, je pak z mého pohledu asi takový nesmysl jako to, že erotické masáže nejsou sexuální službou... Notabene je dost případů, že to pánové dle chutí a svých momentálních preferencí kombinují...
Úroveň poskytování sexuálních služeb v Brně a její vývoj je pak na jinou a delší diskuzi. Do porovnávání a kritizování cen bych se osobně příliš nepouštěl. Podle mě jsou ceny obecně dost vysoké, ale i to je o tom trhu.
V zásadě mi z toho všeho vychází, že s acx nejsem v nějakém ostrém sporu a v mnohém s ním mohu souhlasit.