Hledat  

Kelly 776 858 859 - Afrodita House

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Kelly 776 858 859 - Afrodita House

Příspěvekod xnude » sob 8. bře 2025, 16:14

Byl jsem u slečny a mám z toho hodně negativní zkušenost. Masáž se vzájemnými doteky na hodinu za 3000 Kč. Slečna otevřela znuděná a unavená. Poslala mě ihned do sprchy, ani nenabídla společnou sprchu ačkoli po telefonu byla slíbena. Pak mě nechala asi 10 minut čekat na posteli než přišla. Táhly z ní cigarety. Vlastní masáž jenom rozpatlávání oleje. Žádný náznak erotična. Otočená vždy tak, aby se jí nedalo dotýkat na intimní partie. Během masáže jsem si vyslechl, kolik chlapů dnes vyhodila, když se jí snažili dotýkat na intimní partie. Slečna má mnoho jizev na stejně. Když jsem se zeptal, z čeho to je, pak jsem se dověděl: "Ty jsi neměl nikdy takové nálady?". Ne, to jsem opravu nikdy neměl. Pak jsem na větším stolku uviděl položený nůž a už jsem začínal mít obavy o svoje zdraví. Když jsem slečnu pohladil po zadku a zamířil mezi nohy, ačkoli masáž klitorisu byla po telefonu slíbena, štěkla na mě TAM NE!. Po o otočce slečna na 10 minut odešla prý na záchod. Pak mě s vypětím všech sil udělala. Zbývalo 15 minut ale poslala opět mě samotného do sprchy, že prý je čas na to rezervovaný. Na dotaz, zda tedy půjde se mnou, když je to v ceně, odpověděla, že by jindy šla, ale dnes nemá náladu. Odcházel jsem o 5 minut dříve, než jsem měl zaplaceno.

Shrnutí - masáž: 2/10, vzhled: 9/10, přístup: 4/10
Opakování rozhodně ne.
xnude

Re: Kelly 776 858 859 - Afrodita House

Příspěvekod christopher » sob 8. bře 2025, 16:57

Vyhonění za 3k :lol: :lol: . Gratulka, to jsem dnes zvládl doma sám a 3 litry jsem ušetřil --:o
christopher

Příspěvekod Tobiáš » ned 9. bře 2025, 11:54

Na ty masáže chodí neskutečný nuly...ozvat se? Ne...Požadovat vrácení alespoň části peněz a odejít? Ne...
Tobiáš

Příspěvekod ADR » čtv 13. bře 2025, 17:39

Tobiáš píše:Na ty masáže chodí neskutečný nuly...ozvat se? Ne...Požadovat vrácení alespoň části peněz a odejít? Ne...

Tak pod to bych se podepsal..

A i jinak v Brně radši nic..
ADR

Příspěvekod jasan123 » úte 10. čer 2025, 14:25

Nedal jsem zkušenosti předchozích a nelituji...

Nové číslo i adresa, 739 417 570, působí kousek od úrazovky.

Za mě spokojenost. Domluva telefonem den předem byla rychlá a už po telefonu slečna příjemná (na místě jsme se dozvěděl že preferuje whatsapp pro lepší dostupnost). Byt nový, moderní, čistý, takže prostory super.
Nabízí nyní dva druhy masáží, B2B a vzájemnou, beru B2B za 2800/90min. Po sprše si mě bere do parády a v zásadě celou dobu jede hlavně B2B, že nedělá nějaké extra masáže bolavých mi ale říkala už do telefonu a tak mi to ani nechybí;-) cca 30min na břiše, zbytek na zádech postupně trošku přidává na intenzitě, graduje to, za mě spokojenost. Dotyky postupně na požádání možné v zásadě kdekoliv krom "tam dole" což respektuju ;-)
Postavu má jako na fotkách, je mladá pevná pružná a příjemná.
Na konci na nabídnuta společná sprcha.
Za mě není co vytknout, návrat určitě bude.
jasan123

Příspěvekod Tobiáš » stř 11. čer 2025, 9:58

Za 1500 máš po Brně klidně 2hodinovou profi masáž, který má zdravotní a mentální přínosy.
Místní nulky ale dají skoro 3k za patlání oleje, ještě si chválí, že "masérka" příliš "netlačí" a pak svolí k bohorovnému vyhonění.
Tyhle masáže jsou jenom manifestací upadajícího stavu hodnoty chlapů.
Tobiáš

Příspěvekod modusvivendi » čtv 12. čer 2025, 20:17

Tobiáš píše:Za 1500 máš po Brně klidně 2hodinovou profi masáž, který má zdravotní a mentální přínosy.
Místní nulky ale dají skoro 3k za patlání oleje, ještě si chválí, že "masérka" příliš "netlačí" a pak svolí k bohorovnému vyhonění.

No tak někomu se ty erotické masáže líbí a vyhovují mu, tak to nechte být a odpusťte si ty opakované komentáře, ne-li již spíše urážky. Pokud vás ty erotické masáže tak iritují (OK, je to Váš postoj), tak prostě běžte jinam, kde se Vám to líbí. BTW: co by asi mohlo ze strany chlapů manifestovat placení ženám za pohlavní styk?!? Nad tím se mi nechce ani přemýšlet, každého dotyčného věc, nesoudím, neurážím.
modusvivendi

Příspěvekod acx » pát 13. čer 2025, 1:14

modusvivendi píše:
Tobiáš píše:Za 1500 máš po Brně klidně 2hodinovou profi masáž, který má zdravotní a mentální přínosy.

No tak někomu se ty erotické masáže líbí a vyhovují mu, tak to nechte být a odpusťte si ty opakované komentáře, ne-li již spíše urážky. Pokud vás ty erotické masáže tak iritují (OK, je to Váš postoj), tak prostě běžte jinam, kde se Vám to líbí. BTW: co by asi mohlo ze strany chlapů manifestovat placení ženám za pohlavní styk?!? Nad tím se mi nechce ani přemýšlet, každého dotyčného věc, nesoudím, neurážím.

Myslíš si snad, že platit za vyhonění není placení za sexuální službu, že je něco jiného strčit (nebo být strčen) sexuální pracovnici ptáka do ruky nebo pochvy? :lol: Jen šáhnout do rozkroku je sexuální trestní delikt, takže akceptovat to, že erotické masérky nejsou prostitutky, placené za sexuální úkon (ty co nabízejí sex také dokážou patlat a vyhonit, ovšem většinou jsou líné patlat) a platí pro ně jiné hodnocení, je absurdní. :roll:
Souhlasím s tebou, že každému se líbí něco jiného a má na to právo. :!: Ovšem, a to je nejotřesnější, že masérky jsou zde některými prezentovány ne jako prostitutky, ale jen proto, že na soulož s prostitutkou nemají, bojí se nákazy nebo si namlouvají, že nejsou nevěrní nebo kurevníci. :wink:
Já rozlišuji profesionální poskytovatelky sexuálních služeb na společnice nebo ťapiny na rozdíl od kurev. Je to jen o tom, zda odvedou odpovídající činnost, za jakou srovnatelnou částku a jak se u toho chovají. Tím nechci hodit všechny erotické masérky do jednoho pytle, jsou vyjimky, např. 2000/2h proti 2000/0,5h.

Jen konstatuji, že naprostý propad prostituce, z mého pohledu otřesný je, že drtivá většina stávajících poskytovatelek sexuálních služeb by neuspěla, např. cca v roce 2005, ani nabízet služby přímo na na chodníku ulice Kounicová a to do pouze auta za 200. Tehdy v Brně téměř nebyly kurvy, teď ... :idea: .

Pokud by někdo chtěl recenze, jak se mi vícekrát stalo, tak musím konstatovat, že nynější nabídka je nepoužitelná a dřívější získané kontakty se nepředávají. Je každém, aby se zamyslel, co bude sponzorovat jako "koníček", tak jak jsem tom měl já a nedotovat zoufalkyně, co jiného nedokážou. Ovšem to znamená ovládat to dole a je vidět, že se to dnes nenosí ... . :wink: Jak dole požaduje, tak jde sebeúcta do řiti. :lol:
acx

Příspěvekod modusvivendi » stř 18. čer 2025, 11:20

acx píše:
modusvivendi píše:

Myslíš si snad, že platit za vyhonění není placení za sexuální službu, že je něco jiného strčit (nebo být strčen) sexuální pracovnici ptáka do ruky nebo pochvy? :lol: Jen šáhnout do rozkroku je sexuální trestní delikt, takže akceptovat to, že erotické masérky nejsou prostitutky, placené za sexuální úkon (ty co nabízejí sex také dokážou patlat a vyhonit, ovšem většinou jsou líné patlat) a platí pro ně jiné hodnocení, je absurdní. :roll:
Souhlasím s tebou, že každému se líbí něco jiného a má na to právo. :!: Ovšem, a to je nejotřesnější, že masérky jsou zde některými prezentovány ne jako prostitutky, ale jen proto, že na soulož s prostitutkou nemají, bojí se nákazy nebo si namlouvají, že nejsou nevěrní nebo kurevníci. :wink:
Já rozlišuji profesionální poskytovatelky sexuálních služeb na společnice nebo ťapiny na rozdíl od kurev. Je to jen o tom, zda odvedou odpovídající činnost, za jakou srovnatelnou částku a jak se u toho chovají. Tím nechci hodit všechny erotické masérky do jednoho pytle, jsou vyjimky, např. 2000/2h proti 2000/0,5h.

Jen konstatuji, že naprostý propad prostituce, z mého pohledu otřesný je, že drtivá většina stávajících poskytovatelek sexuálních služeb by neuspěla, např. cca v roce 2005, ani nabízet služby přímo na na chodníku ulice Kounicová a to do pouze auta za 200. Tehdy v Brně téměř nebyly kurvy, teď ... :idea: .

Pokud by někdo chtěl recenze, jak se mi vícekrát stalo, tak musím konstatovat, že nynější nabídka je nepoužitelná a dřívější získané kontakty se nepředávají. Je každém, aby se zamyslel, co bude sponzorovat jako "koníček", tak jak jsem tom měl já a nedotovat zoufalkyně, co jiného nedokážou. Ovšem to znamená ovládat to dole a je vidět, že se to dnes nenosí ... . :wink: Jak dole požaduje, tak jde sebeúcta do řiti. :lol:

Já netvrdím, že erotické masáže nejsou sexuální službou. Jsou jí a jsou jí i tzv. tantrické masáže. Poměrně nedávno jsem četl na německém serveru zajímavý článek, který rozebíral přesvědčivé argumenty německého soudu, proč v tomto směru rozhodl (samozřejmě to vycházelo z německých reálií, kde je poskytování sexuálních služeb upraveno zákonem a není v jakési šedé zóně jako u nás, nicméně spousta věcí tam byla platných obecně).

Co tvrdím, že je rozdíl mezi pohlavním stykem (penetrací) a erotickými masážemi - byť během jednoho setkání lze v praxi zvládnout obojí :D . Ten rozdíl je zjevný, o tom snad nelze ani diskutovat. Mimochodem rozdíl mezi pohlavním stykem a třeba osaháváním apod. zohlednila i nedávná novela našeho trestního zákoníku, koho to zajímá, doporučuji se podívat na rozdíl mezi trestnými činy znásilnění vs. sexuální úrok.

To, že úroveň mnoha masáží je špatná, je zřejmě fakt. Nejde přitom mnohdy v podstatě ani o masáže, ale jen o vyhonění a chvíli šudlání. To ale nezní tak vznešeně jako masáž..... Ale i v Brně jsou ženy, které masáž včetně erotické atmosféry opravdu umí a může to být pro mnohé velmi zajímavý zážitek.

Opravdu se přitom bavím nad občasnými komentáři typu: "Holky dělají masáže a nechtějí za peníze šukat!". Jako co my s tím tady.... Jedná se o trh. Sice specifický, ale je to trh. Když bude masáží příliš (převis nabídky nad poptávkou) a málo těch, co souloží, tak se tím "masírováním" holky neuživí a budou muset buďto souložit nebo pokud nechtějí (OK, samozřejmě jejich věc), tak nejspíš odejít z prostředí poskytování sexuálních služeb (pomíjím přitom další služby typu domina nebo elektronické prostředí jako OnlyFans, videochaty apod.) a jít třeba makat do Lidlu. Útoky a napadáním zde na fóru těch, co chodí na erotické/tantrické masáže, se to ale zřejmě asi nevyřeší, tito lidé půjdou na jiné fórum a o útočnících si budou myslet své, zakázat erotické masáže a třeba zákonem přikázat holkám ze sexbyznysu, aby souložily za peníze, asi taky není moc reálné... Napadání holek za to, že dělají výlučně erotické masáže a nechce se jim souložit za peníze, mi pak přijde už úplně mimo. Jinou věcí je pochopitelně kvalita masáží.

Za mě z toho vyplývá, ať si každý dělá a chodí kam chce. Já za to nikoho urážet nebudu, myslet si o tom případně mohu své, ale nemám potřebu to někam křičet. Povýšenost některých těch, co souloží za peníze, nad těmi, co chodí za peníze na erotické masáže, je pak z mého pohledu asi takový nesmysl jako to, že erotické masáže nejsou sexuální službou... Notabene je dost případů, že to pánové dle chutí a svých momentálních preferencí kombinují...

Úroveň poskytování sexuálních služeb v Brně a její vývoj je pak na jinou a delší diskuzi. Do porovnávání a kritizování cen bych se osobně příliš nepouštěl. Podle mě jsou ceny obecně dost vysoké, ale i to je o tom trhu.

V zásadě mi z toho všeho vychází, že s acx nejsem v nějakém ostrém sporu a v mnohém s ním mohu souhlasit.
modusvivendi

Příspěvekod Tobiáš » stř 18. čer 2025, 16:44

Co si nepochopil na tomhle příspěvku? 1500/2000 Kč můžeš dát ťapce za hodinu poskytující sexuální služby, kde bys měl masáž included, když by sis to přál...bez příplatku :lol:

Sám jsem teď minulý měsíc zkusil tyhle slavné erotické masáže u pár místních vyhlášených dam za tyhle přepálené ceny, abych zjistil, co na tom tady zdejší nulky vidí a zjištění???
1.) Dají se překecat na pich.
2.) Kdyby za nima ty volové nechodili, tak sníží cenu nebo začnou šukat oficiálně nebo skončej

V druhém případě by to vedlo k napravení už tak dokurveného trhu zlepšením nabídky.
Takže naprosto chápu přístup Světáků, kteří nekompromisně tohle potírají.
Tobiáš

Příspěvekod madmanbill66 » stř 18. čer 2025, 16:47

Tobiáš píše:

Co si nepochopil na tomhle příspěvku? 1500/2000 Kč můžeš dát ťapce za hodinu poskytující sexuální služby, kde bys měl masáž included, když by sis to přál...bez příplatku :lol:

Sám jsem teď minulý měsíc zkusil tyhle slavné erotické masáže u pár místních vyhlášených dam za tyhle přepálené ceny, abych zjistil, co na tom tady zdejší nulky vidí a zjištění???
2.) Kdyby za nima ty volové nechodili, tak sníží cenu nebo začnou šukat oficiálně nebo skončej

V druhém případě by to vedlo k napravení už tak dokurveného trhu zlepšením nabídky.

Dají se překecat na pich? A která z nich konkrétně? Že bych třeba taky vyzkoušel :lol:
madmanbill66

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 19. čer 2025, 0:14

Že se dají masérky přemluvit na pich, není žádná novinka, ale cena bude někde jinde a pochybuji, že jim bude stačit příplatek "500". Které to jsou, s tím se asi nikdo moc svěřovat nebude, aby nenastal lavinový efekt, navíc když do toho investoval svoje peníze a schopnosti? Může to být i individuální, třeba jen když ji někdo imponuje něčím... Každopádně moc takových nebude, spousta jich to dělá právě proto, aby nemuseli sexovat. Patlat olej a vyhonit je prostě jednodušší a míň osobní, z jejich pohledu.
Fuckingshit

Příspěvekod modusvivendi » čtv 19. čer 2025, 12:18

Tobiáš píše:

Já ten příspěvek pochopil a reagoval jsem na něj tak, jak jsem reagoval. Akorát Ty nechápeš, že některým chlapům o ten pich prostě nejde!! Jdou za jinou sexuální službou. Jestli je to známka upadající hodnoty chlapů, zda je potřeba to potírat a ty lidi urážet, o tom se mi nechce diskutovat. To z mého pohledu nemá smysl. To, že se některé "masérky" (rozhodně bych zde nepaušalizoval) dají překecat na pich, je celkem známá věc, koneckonců spousta "masérek" má historii, kdy píchala za peníze. Když by jim chlapi za masáže neplatili, budou dělat něco jiného, to také není tak těžké pochopit. Jen u toho případného překecávání buďte rozumní - mnoha holkám to může být dost nepříjemné, když to nenabízí. Je prostě nutno zapojit inteligenci a vyhodnotit, kde to má smysl a kde ne. Navíc je fakt blbý v případě neodhadnutí situace dopadnout jako sexuální loudil.
modusvivendi

Příspěvekod Tobiáš » čtv 19. čer 2025, 17:56

jinou odpověď jsem ani nečekal než obhajování a "cope" :D
Tobiáš

Zpět na Dívky z Brna na masáže