|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tobiáš píše:až na to, že některé bakterie mají háčky právě proto, aby je nic nespláchlo
navstevnigerijec píše:Nechtěl sem se pouštět do polemik fakt nenemá to tu co dělat...pořád ty bakterie radši riskneš na ptáku, než v hubě, nebo ne? Bakteriální infekce jsou většinou přeléčitelné, virové jsou chronické, tam se na žádné háčky nehraje
ale jestli potřebuješ odháčkovat, guru Járy už prý pustili z té Indonéské kobky
nothing0 píše:markuss14 píše:Ty vole, další blb. Taky jsem jí psal, potom co napsala cenu tak jsem jí řekl ať se probere že má přestřelený ceny. Fakt se proberte platit takový nesmysly. Za rok budou chtít pětku jen za to že vám otevřou dveře.
Neboj, levne holky pro supaky se vzdycky najdou
markuss14 píše:nothing0 píše:markuss14 píše:Ty vole, další blb. Taky jsem jí psal, potom co napsala cenu tak jsem jí řekl ať se probere že má přestřelený ceny. Fakt se proberte platit takový nesmysly. Za rok budou chtít pětku jen za to že vám otevřou dveře.
Neboj, levne holky pro supaky se vzdycky najdou
A další chytrák. To že říkám že je to moc neznamená že bych byl šupák bez peněz. Peněz màm dost, ale tohle z principu nepodporuju. I kdybych měl miliardy, tak ji to holt nedám. Kdyby lidi nebyli dementní a dali si chvilku oraz, tak by nemuseli platit 3,5 za hodinu, ale třeba jrn 1,5. No holt když si někdo mysli že je velké frajer že zaplatí nesmysl a ostatní jsou pro něj šupáci, tak to holt svědčí o jeho inteligenci.
Tobiáš píše:Víc a víc chlapů jsou prostě bezkuláci, co neví kouzlo ignoru nebo odmítnutí.
Stačilo by jí 1-2 návštěvy nechat vycukat a určitě by šla s cenou dolů.
Nebo to dělejte u těhle "hereček" jak já...odmítnu cenu, navrhnu svoji a že do půlhodiny jsem u ní před barákem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků