Já myslel něco dalšího.Ale dík za ochotu, i ta se cení

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sauronn píše:Nevíte o šikovné kočičce do auta? Na privát se mě nechce a doma by to neprošlo...předem dík za info...
Honzi píše:Sauronn píše:Nevíte o šikovné kočičce do auta? Na privát se mě nechce a doma by to neprošlo...předem dík za info...
Jen tak ověřenou a dobrou ti nikdo nedá.Kdoví, kdo jsi,
vůbec jsi se zatim neprojevil.
![]()
Takže bych ti doporučil podívat se v Brně na Lidickou nebo Kounicovu. Tam stávají a do auta s tebou půjdou. A možná bude i některá šikovná ... .
Ale aby jsi věděl, tak třeba tyhle nicky jsou loudilové
SunnyFlow, prcinka25, teila, hellen, krupkakkk, .... .
A extra leštič mladaslecna
Sauronn píše:Honzi píše:Sauronn píše:Nevíte o šikovné kočičce do auta? Na privát se mě nechce a doma by to neprošlo...předem dík za info...
Jen tak ověřenou a dobrou ti nikdo nedá.Kdoví, kdo jsi,
vůbec jsi se zatim neprojevil.
![]()
Takže bych ti doporučil podívat se v Brně na Lidickou nebo Kounicovu. Tam stávají a do auta s tebou půjdou. A možná bude i některá šikovná ... .
Ale aby jsi věděl, tak třeba tyhle nicky jsou loudilové
SunnyFlow, prcinka25, teila, hellen, krupkakkk, .... .
A extra leštič mladaslecna
Děkuji za odpověď, ale toto jsem úplně nehledal...nehledám ani privát ani holku z ulice (i když některé vypadají pěkně). Spíš něco co by mělo diskrétnější neutrální začátek a dle sympatií i pokračování...a tím nemyslím jen auto.
Brno a okolí mi přijde v tomto trochu mimo..a dojíždět někam X km se mi moc nechce..
Doufám, že aspoň tušíš..co tím myslím...
Sauronn , Honzi,Honzi píše:
Odhaduji, ale tohle není seznamka. Tady holky za to chtějí peníze. A musím tě upozornit, že ty, o kterých mluvíš, začínají tak 5K za schůzku.
Hlavně budeš muset hledat na seznamkách, lidech, ... . Je jich tam poměrně dost.
rore píše:O té vím, je z Adamova, řešila se už i tady, dokonce tu někde je i její fotka...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků