Hledat  

Chytl jsem :-(

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Chytl jsem :-(

Příspěvekod Kugos » úte 1. bře 2011, 4:24

Bohužel, mám jednu špatnou zprávu pro všechny návštěvníky. Za 6 let občasného chození po privátech jsem neměl problém žádný zdravotní problém. Myslím že dodržuju základní pravidla prevence a hygieny. Bez gumy bych nešel ani náhodou a lízink taky vynechávám. Je fakt, že jsem si asi 2x nechal kouřit bez.
Stala se dvojnásobná chyba. První byla ranní oholení, kdy vznikne vždycky nějaká miniranka a druhá, že jsem chtěl zkusit i někoho nového a za co nejlevněj, prostě jen na výstřik a pryč. Nevím jak se jmenovala. Cena 600/půlhodina.
Následky nejsou permanentní, ale dlouhodobě léčitelné a hrozí tichá pošta:
1.SVRAB - Bohužel asi po 1,5 měsici škrábání se, které začalo 14dní po návštěvě, jsem zjistil tuto nemilou skutečnost. Tuto nemoc nepředpokládala ani kožní a léčila mě 14dní na alergii. Následná léčba jednodenní, ale odeznění svědění další 1,5 měsíce. Nejhorší je možný přenos v rodině a dál pak spolupracovníků rodiny atd. atd.
2.GENITÁLNÍ BRADAVICE - i když s kondomem, nějakou tou rankou po holení pronikla i tyto svině. Vznikly až po léčbě svrabu, tzn. po 2 měsících, ale můžou se projevit i pozděj.
3.CHLAMYDIE - samozřejmě jsem si následně nechal pro jistotu udělat kompletní vyšetření na pohlavní nemoci. Výsledek - chlamydie. Tzn. antibiotika.

Tímto jsem snad ze všeho venku. Kvůli jedné takové návštěvě mě postihl skoro roční půst. Kdy jsem nebyl dlouho před, kvůli zaneprázdnění, proto řešil tuto situaci rychlovkou a následná pauza už byla nucená. Kdy nechci riskovat zdraví jiných a dostat se tak do začarovaného kruhu.
Naposledy upravil Kugos dne čtv 3. bře 2011, 20:07, celkově upraveno 1
Kugos

Re: Chytl jsem :-(

Příspěvekod gejzir02 » úte 1. bře 2011, 10:45

Ahoj,
litovat te nebudu, kazdy si po precteni pomysli, ze je to hrozne.

Mohl bych se zeptat. K jakemu styku ceho s cim doslo pri nakaze. Posevni sekret a tva kuze kolem penisu po oholeni?

Omlouvam se za pripadnou nevhodnost meho dotazu.

Pevne nervy, mej se.

Dale si nemohu odpustit poznamku, ze cena divky urcuje par faktoru. Pocitam, ze se me nekdo chytne za slovo. Ja jen chci poukazat na to, ze vyssi cenova relace selektuje zakazniky. Jiste, choroby se mohou roznaset v ruznych spolecenskych kruzich, ale mame tu zvysena rizika - coz nizka cena = vetsi pristupnost je.
gejzir02

Příspěvekod Rafael » úte 1. bře 2011, 16:28

gejzir02 píše: vyssi cenova relace selektuje zakazniky. Jiste, choroby se mohou roznaset v ruznych spolecenskych kruzich, ale mame tu zvysena rizika - coz nizka cena = vetsi pristupnost je.

To by mohlo mít nějaký vliv na výběr zákazníků leda kdyby některé ťapiny měly cenu za hodinu tak 200 - 300 Kč :shock:
Pohlavní choroby se ale vyskytují všude bez ohledu na výši ceny za sex. To by muselo být celé Ostravsko zamořené. tam jsou ceny běžně pod 1000 Kč za hodinu.
Spíše záleží na rizikových praktikách, tam patří všechny, kde je větší riziko krvácení .
Třeba zrovna rizikový je i anál , i když s kondomem, co jsi zrovna chválil, gejzir02.
Sliznice konečníku je daleko víc náchylná.

Slečny , co dělaj orál bez nebo anál - tam je spíš riziko než děvčata, co nejsou zlatokopky a nemaj vysoké ceny.
Těmito argumenty se budou ohánět leda tak pasáci, aby zdůvodnily vyšší ceny. :shock:
Rafael

Příspěvekod Honzi » úte 1. bře 2011, 18:50

Kugos píše:1.SVRAB - Bohužel asi po 1,5 měsici škrábání se, které začalo 14dní po návštěvě, jsem zjistil tuto nemilou skutečnost. Tuto nemoc nepředpokládala ani kožní a léčila mě 14dní na alergii. Následná léčba jednodenní, ale odeznění svědění další 1,5 měsíce. Nejhorší je možný přenos v rodině a dál pak spolupracovníků rodiny atd. atd.
2.GENITÁLNÍ BRADAVICE - i když s kondomem, nějakou tou rankou po holení pronikla i tyto svině. Vznikly až po léčbě svrabu, tzn. po 2 měsících, ale můžou se projevit i pozděj.
3.CHLAMYDIE - samozřejmě jsem si následně nechal pro jistotu udělat kompletní vyšetření na pohlavní nemoci. Výsledek - chlamydie. Tzn. antibiotika.

Tímto jsem snad ze všeho venku. Kvůli jedné takové návštěvě mě postihl skoro roční půst. Kdy jsem nebyl dlouho před, kvůli zaneprázdnění, proto řešil tuto situaci rychlovkou a následná pauza už byla nucená. Kdy nechci riskovat zdraví jiných a dostat se tak do začarovaného kruhu.

Nechci to zlehčovat, ale proč zde mluvíš o rankách ... .
1. SVRAB je onemocnění kůže, můžeš ho dostat z nevypraného nebo špatně vypraného ručníku, po předchozím návštěvníkovi, dotykem tělo na tělo, ... . Vlastně se to přenáší nepohlavní cestou a je to parazit, co nepotřebuje ranku ... .

2. GENITÁLNÍ BRADAVICE - virus, také můžeš být nakažen nepohlavně, sprcha, vana, ručníky, ... . Líbí se mu, tam kde je teplo a vlhko ... . Také nepotřebuje ranky ... .

3. Chlamýdie také nemusí mít ranku, tu potřebuje hlavně AIDS, které se musí dostat do krve. Tyhle potvory to zvládnou i bez toho.

Vzhledem k projevu, inkubační době, jsi to nemusel dostat jen na jednom privátu. To by bylo až moc náhod najednou ... .
Honzi

Příspěvekod Kugos » čtv 3. bře 2011, 2:47

No tak popořadě..má oblíbená cenovka je 1000 a 3/4hod a myslím že to oholení mělo souvislost s tím úspěchem 3 nemocí za jednu akci...to abych vysvětlil - "ty mé chyby" - nebo spíš vyosení z mé běžné praxe.

gejzir02: To není o lítosti, jen se dělím o skutečnost. Ono opravdu si příště dám pozor i na prostředí. Tzn. recenze ... čistý ručník atd. budou mít větší váhu. Styk čeho s čím... normální klasika s ochranou, takže stykové plochy standardní :)

Rafael: No je fakt, že bych to nechtěl nějak paušalizovat...ty si levná, tak si špína, ty si drahá, tak si top. Nepřikládám tomu zas takovou důležitost a za 1500 a výš bych si děvku už nekoupil, to je prdím za takové ceny.

Honzi: to není zlehčení, to je pravda :wink: Spíš jsem chtěl upozornit, že tím to bylo možná snažší, že jsem to chytl všechno zaráz, když jsem se oholil. To mi veř, že to bylo z jedné akce. Já jsem se připravoval na státnice a ty jsem pak odsunul na podzim. Prakticky půl roku jsem seděl doma :?

Svrab samozřejmě chytneš kdekoliv, ale ty zbylé dvě na 99% pohlavním stykem.
Kugos

Příspěvekod vulcan » čtv 3. bře 2011, 18:10

Kugos píše:
Honzi: to není zlehčení, to je pravda :wink: Spíš jsem chtěl upozornit, že tím to bylo možná snažší, že jsem to chytl všechno zaráz, když jsem se oholil. To mi veř, že to bylo z jedné akce. Já jsem se připravoval na státnice a ty jsem pak odsunul na podzim. Prakticky půl roku jsem seděl doma :?
Svrab samozřejmě chytneš kdekoliv, ale ty zbylé dvě na 99% pohlavním stykem.

Kugos,
Názor Honziho je správný. Žádná z těchto nemocí není vázána na přítomnost ranky.
Genitální bradavice (virus HPV) a i chlamydie jsou velmi nečitelné organismy a z jejich přítomnosti se nedá nic usuzovat, myslím tím – poukázat na určitou osobu, že Tě nakazila.
Třeba bradavice mají podle typu inkubaci od 6 týdnů do 8 měsíců. Tento virus HPV má 80% žen, s větším počtem partnerů u ťapinek je % logicky vyšší. S chlamydiemi je to podobné, nechci zabíhat do detailů, je tam moc typů. Špatná zpráva je, že proti těmto potvorám neochrání ani prezervativ, pouze sníží rychlost přenosu. Vydatně přenosu napomáhá oral bez.
Myslím, že by bylo férové, abys nedával do vztahu k Tvým, nepříjemným potížím , jméno jakékoliv ťapiny – nejde to dokázat, u těchto nemocí. Té dotyčné, ať je to kdokoliv, bys mohl ublížit.
vulcan

Příspěvekod Kugos » čtv 3. bře 2011, 20:14

Ok, odstranil jsem jméno. Já tady nepotřebuju nikoho obviňovat, i když si myslím, že se nemýlím.

Právě nahouby je to, že proti tomuto prakticky není obrany. A asi jen to prostředí může trochu napovědět. Ale selekce je těžká.

No nic, good luck borci.
Kugos

Příspěvekod vulcan » čtv 3. bře 2011, 22:22

Kugos píše: ..nahouby je to, že proti tomuto prakticky není obrany. A asi jen to prostředí může trochu napovědět. Ale selekce je těžká.

Prostředí napoví u žloutenky, tubery, možná u kapavky, ale tyto malé virové potvory si nevybíraj, vlezou bez rozdílu... :evil:
spíš záleží na počtu partnerů a na délce "zaměstnání" té slečny ..
Kugos, přeji Ti plné uzdravení.
A trochu černého humoru : ber to z té lepší stránky :wink: , aspoň jsi to líp uměl u těch státnic, ne ? ... delší doba na učení...
vulcan

Příspěvekod luli » sob 10. bře 2012, 11:28

toto sem zkopíroval na tema syfilis !!
Syfilis se v 95 procentech případů přenáší sexuálním stykem (vaginálním, análním nebo orálním).
Nakazit se výjimečně můžete i líbáním nebo prostřednictvím otevřených ran na kůži.

libani a OB je stejně nebezpečne jako styk bez kondomu
a nikdo tu a ani nikde jinde na forech nezduraznuje přenos tzv. POTŘÍSNĚNÝMI PRSTY , to když šahneš holce
kam nemaš a pak se nasazuje kondom . konstrukce kondomu a jeho nasazování takovýto přenos dost
nejenom usnadnuje ale i zaručuje .
kondom je jen bezpečnou ochranou před početím ale ne před chorobami ,přenos chorob je stejně dost nejasný
ale rozhodně v tom hraje roli jakýkoliv kontakt nechraněnou sliznici (libani , pohl.styk , anal.styk, a ty potrysnane prsty ktere prenos dost znejasnuji)

ja řešil chlamydie už dvakrat a vim že kondom nemusi byt vždy nejlepší ochranou
a BACHA nikdy si nenechat nasazovat gumu od holky - nevite kde měla prsty
prvni chlamydie - nevzpominam na jmeno ale holka do auta v Blučině znojemsko -asi 3 roky zpět, viděl sem ji jeste nedavno chatovat na lidech
druhe chlam. - Daniela v olomouci posledni tri cisla mobilniho tel. je 179 dobře rostlá prsa 5 a nepřiznala si ani že by něco mohla mít
no testy u mě ukazali něco jinyho a z toho plyne ponaučeni že se nejenom neda ženskejm věřit ale že je lepší si dobře vyhonit
než se nakazit a potom to řešit a opakovaně dochazet na urologii ,protože tam vas pošlou z kožniho z(dermatovenerologie)
Daniela nejspiš přesídlila někde do brna
tak tohle je muj přizpěvek , doufam že to někomu pomuže si udělat nazor na přenos pohlavnich chorob
ale každopadně plati přísloví TAK DLOUHO SE CHODÍ ZA KURVAMA AŽ SE NORNÍK NAKAZÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea:
luli

Příspěvekod david2 » sob 10. bře 2012, 14:39

Asi ti ty chlamydie, vlezly až na mozek. Se divím, že se nebojíš, vůbec žít. Celé tělo si dezinfikuj, desetiminutovým ponorem, do vroucí vody.! :D
david2

Příspěvekod luli » ned 11. bře 2012, 16:21

diky davide2 ! nemysslim že mozek v tom hraje hlavni roli ale vyzkouším to !!! :D :D
jen sem tim přizpěvkem chtěl řict že ženský moc na venerologicke vyšetřeni nechodijou
a nemoci roznaši snad každa třetí, ani o tom nevi !
luli

Příspěvekod cora » úte 17. dub 2012, 12:22

I já bych v rámci prevence přidal jedno varování :x nejen pro ty co brázdí v levných vodách (Cejl,Radlas atd. ) jelikož tady odsud to má asi původ. Chlamýdiemi je ted zamořena dost velká část Brna a věřte že vím o čem píšu bohužel :( . Ale snad pomohu ostatním jelikož léčení není žádnej med a trvá tak půl roku BEZ :( .
cora

Příspěvekod Proutník-ova » úte 31. črc 2012, 21:45

jo chlapci máte nebezpečnýho koníčka, zbírejte známky a budete v pohodě.
jako nic neni na 100% půlku ztoho mužete chytit v MHD, OC, na veřejnych toaletach nemluvě. Fast foody sou taky dobrý..., no úplně nej je vířivka na privatu neb v klubu, to se už pak nezdržujte ani nasazováním gumy, to už je zbytečné.
naštěsti se s manželkou nelíbám, ani ji nelížu na rozdil od tapin. tak snad přežije aspon ona.
Proutník-ova

Příspěvekod reiken » úte 31. črc 2012, 22:36

Proutník-ova píše:jo chlapci máte nebezpečnýho koníčka, zbírejte známky a budete v pohodě.
jako nic neni na 100% půlku ztoho mužete chytit v MHD, OC, na veřejnych toaletach nemluvě. Fast foody sou taky dobrý..., no úplně nej je vířivka na privatu neb v klubu, to se už pak nezdržujte ani nasazováním gumy, to už je zbytečné.
naštěsti se s manželkou nelíbám, ani ji nelížu na rozdil od tapin. tak snad přežije aspon ona.

Tak to teda radeji ani nesouložíš s manželkou, co :?: a vůbec jí to časem nebude podezdřelé :) no vem si radeji gumu a hurá na manželku, aby ti neuvadla... o:-o
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod Proutník-ova » úte 31. črc 2012, 23:53

si to špatně pochopil s manželkou šukam, jen se sni nelibu a neližu, a pro jistotu s gumou. mam ji rád a nerad bych ji nakazil..... :D
Proutník-ova

Další

Zpět na Diskuse na téma