Hledat  

rada Viden

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: rada Viden

Příspěvekod Dobermann » sob 23. črc 2011, 22:13

No, jeste jsem cetl samou chvalu na
www.fun-palast.at
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod kuba2h » ned 24. črc 2011, 19:50

boze na co sem davas :D vidis ze se mi jeste nepodarilo dostat ani dotoho goldentimu, toto bude neco podobne.ceny a tak ? takze 2 roky do predu viem kde budem travit narozeniny ::oral::
kuba2h

Příspěvekod Dobermann » pát 12. srp 2011, 10:44

Takže zážitky ze Fun-palast.at
vlezné 80 EUR, jedno číslo/půl hodiny 60 EUR, 2 čísla/hodina 120 EUR. prostředí docela vybydlené, asi ten klub funguje už léta. Dívčí personál
zcela rumunské provenience. Velké množství "raven" dívek, což jsem kvitoval s povděkem. Žrádlo docela mizerné, ale kvůli tomu tam nikdo asi
moc nechodí. Vybral jsem si rumunskou topmodelku, po chvilce akce, která trvala vzhledem k její šikovnosti sotva pár minut... s takovým kocourem
se asi půl hodinu moc vydržet nedá. Naprosto profi servis, co vám na očích uvidí to vám udělá /samozřejmě v mezích bezpečného sexu/ na druhou
stranu naprosto suchá pipina prozradila, že jde o řemeslo a nic jiného... Když to člověk zrechnuje zjistí, že dal pětku za půl hodiny, respektive
deset minut čistého souložení, tak to asi nebude poměr cena/výkon nic extra, na druhou stranu je fajn přijít do klubu, kde lítá dvacet nádherných
koček, které s váma flirtujou, ošahávají vás a prostě snaží se urvat ty vaše eurodolary... asi je lepší odložit si aspoň na tři zásuny po půl hodině
a když už tam jste tak tam strávit za to šílený vlezný aspoň půl dne... a v mezičase vlízt i do tý sauny, když je to ten sauna klub:-)
Dobermann

Příspěvekod brnak1 » sob 13. srp 2011, 15:54

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 18:56, celkově upraveno 1
brnak1

Příspěvekod Dobermann » sob 13. srp 2011, 16:36

nenutili, když jim dáš už 80 EUR vlezný je jim to u zadku... jojo, samý kočičky... jediný co tě budou tak tě budou chtít sbalit na pich, nenechají tě chvilku na pokoji...
Dobermann

Příspěvekod hroch100 » ned 23. pro 2012, 19:52

Ahoj Kanci teď jsou šlapky z Vídně pryč přestěhovali se na AUTOHOF jak se jede na Purkersdorf (TULLN). Jezdívám s nákladákem a párkrát jsem tam dělal bez. přestávku.Šlapky jsou podle mého z Rumunska jak se říka výstavní kusy opravdu. Ceny 30e za sex. Zkoušel jsem takovou blondýnu a zážitek hezký.
hroch100

Příspěvekod motherfucker333 » ned 28. pro 2014, 0:37

Cau,mam tip na kocku od nas-bude ve vidni do 12.1.a je to trida-tak ji kdyz takcinknete 730922958.
motherfucker333

Příspěvekod Rafael » ned 28. pro 2014, 2:14

motherfucker333 píše:Cau,mam tip na kocku od nas-bude ve vidni do 12.1.a je to trida-tak ji kdyz takcinknete 730922958....
.... Cau,tam neni o co stat,ale kdyby sis udelal vylet do breclavi,tam je tapinka co stoji za to...vily,730922958

motherfucker333, nerad to píšu a nejsem žádný hrubián, ale jsi evidentně kokot.
Stačí se podívat na Tvé výplody . Mám pocit, že to forum upadá.
Rafael

Příspěvekod sumiiik » ned 28. pro 2014, 17:35

Rafael píše:
motherfucker333 píše:Cau,mam tip na kocku od nas-bude ve vidni do 12.1.a je to trida-tak ji kdyz takcinknete 730922958....
.... Cau,tam neni o co stat,ale kdyby sis udelal vylet do breclavi,tam je tapinka co stoji za to...vily,730922958

motherfucker333, nerad to píšu a nejsem žádný hrubián, ale jsi evidentně kokot.
Stačí se podívat na Tvé výplody . Mám pocit, že to forum upadá.

Ale neboj se a klidně to napiš,mám dojem že až se tady bude někdo ptát třeba na Istanbul nebo Filipíny,tak ten kokot tady bude tak blbě dohazovat pořád...Asi je to nemoc...
sumiiik

Příspěvekod Dobermann » úte 4. zář 2018, 21:06

Dobermann píše:Takže zážitky ze Fun-palast.at
vlezné 80 EUR, jedno číslo/půl hodiny 60 EUR, 2 čísla/hodina 120 EUR. prostředí docela vybydlené, asi ten klub funguje už léta. Dívčí personál
zcela rumunské provenience. Velké množství "raven" dívek, což jsem kvitoval s povděkem. Žrádlo docela mizerné, ale kvůli tomu tam nikdo asi
moc nechodí. Vybral jsem si rumunskou topmodelku, po chvilce akce, která trvala vzhledem k její šikovnosti sotva pár minut... s takovým kocourem
se asi půl hodinu moc vydržet nedá. Naprosto profi servis, co vám na očích uvidí to vám udělá /samozřejmě v mezích bezpečného sexu/ na druhou
stranu naprosto suchá pipina prozradila, že jde o řemeslo a nic jiného... Když to člověk zrechnuje zjistí, že dal pětku za půl hodiny, respektive
deset minut čistého souložení, tak to asi nebude poměr cena/výkon nic extra, na druhou stranu je fajn přijít do klubu, kde lítá dvacet nádherných
koček, které s váma flirtujou, ošahávají vás a prostě snaží se urvat ty vaše eurodolary... asi je lepší odložit si aspoň na tři zásuny po půl hodině
a když už tam jste tak tam strávit za to šílený vlezný aspoň půl dne... a v mezičase vlízt i do tý sauny, když je to ten sauna klub:-)

jéžišmarjá chtěl jsem napsat recenzi, ale koukám, že už to někdo udělal :lol: :lol: :lol:
no chtěl jsem napsat, že se něco změnilo, ale když si to tak čtu, tak se nezměnilo skoro nic:)
jel jsem od móře - absolvoval pár nočních podniků /tanečních/ na Balkánu a všude mají krásný ženský, a tak jsem si po zpáteční cestě udělal stop-over ve Fun Palast ve Vídni.
Za recepcí seděla krásně udržovaná dáma cca 45-50 let, a zřejmě zapůsobilo moje osobní kouzlo a tak mi proti vstupnému 85 EUR vydala jeden volný tiket na soulož v ceně 60 EUR.
Ptala se, jestli jsem poprvé - tím to možná bylo podmíněno, já řekl, že před pár lety už jsem byl, ale ona řekla, že to nevadí a dala mi ho stejně.
Vevnitř se mnou byli samí čmoudi, arabi, turci a bůhvíco ještě. Spousta děvčat - ano, jsou tady pořád z 99% Rumunky - mi začala nadbíhat, ale spíš než svojim kvalitám bych to přičítal tomu,
že se jim moc nechtělo s kozomrdem. Obešel jsem to dokola jak trhu s otrokyněmi, a když jsem byl skoro u konce, do cesty se mi postavila nádherná buchta, vzala mi ptáka do ruky a říkala,
jestli s ní nechci jít. Trochu se mi odkrvil mozek a bylo po vybírání.
Samotná akce byla velmi, velmi rychlá, nepříliš osobní protože se ad jedna nic nesmělo, ad dvě nic bych při tom osazenstvu neriskoval. Chvilku jsme si polaskali genitály, potom si dali tři polohy
a když na mě vyskočila, bylo hotovo do pěti minut. Včera bych předběhnul i Jaroslava:)
Ale za dvacet éček to nebylo špatný...
P.S. Ptejte se po Roxy, tělo tak 80-90%, ale fejsík za plnou stovku. Vypadala jak francouzská herečka...
P.S.II zdá se mi, že když si chce člověk užít a dobře zapíchat, musí jít do starý krávy. ale musí zkousnout tělesné nedostatky.
Dobermann

Příspěvekod Ymc44 » sob 3. lis 2018, 9:26

Rajousku jsme byl v clubu v ST. Poltten to je mezi Vídní cca 49 min za Vídní, super klub a o dost nižší ceny, než ve Vídni. Občas tam holky postávají i u penzionu - benziny- motorestu Ressenberger.
Ymc44

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské