petr.2004
Občas je k zastižení na Lide.cz, ale taky nesplňuji podmínky tak jsem ani nezkoušel.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
P.J. píše:petr.2004
Občas je k zastižení na Lide.cz, ale taky nesplňuji podmínky tak jsem ani nezkoušel.
P.J. píše: ... nejsem z Boskovic ani okolí
reakce na příspěvek od sinuhet » úte 3. črc 2007, 9:16
P.J. píše:cortex.bm píše:Navštívil jsem Martinu v jejím působišti, a byl jsem velmi příjemně překvapen, především jejím přístupem.
Nepřipadl jsem si ani jako na privátu. Pohodička, přátelské povídání, příjemný šuk. Příjemná cena 1000 Kč.
MOhly by se najít i následovnice, v Boskovicích i třeba jinde.
Po nějaké době jsem znovu navštívil Martinu a je pořád stejně dobrá, ne každá mě dokáže udělat dvakrát za sebou. Na ten věk má opravdu hezké tělo a orál opravdu umí, samotný šuk taky velmi dobrý. Člověk se s ní opravdu cítí jako s milenkou a to opravdu se vším, protože je dost ukecaná a člověk se dozví dost věcí, ale na čase rozhodně nešetří takže z hodinové návštěvy je nakonec tříhodinová. Za 1000na hodinu opravdu v okolí nemá konkurenci, ale abych nepřechválil, v pauze mezi čísly jsme si povídaly co je u ni novýho a tak se zmínila, že za hodinu s análkem už chce 1500,- takže o něco podražila. Prý ji chlapy běžně dávají víc peněz tak už si to takle počítá. Nemohu to potvrdit protože jsem análek nechtěl. Jinak minimálně za vyzkoušení určitě stojí a tak doufám, že se časem nepokazí.
brnak1 píše:Já si myslím, že s holkama se nedá domlouvat na další den nebo snad týden dopředu. Zavolám že jedu a pak teprve někam jedu. Kdysi dávno jsem to taky nechápal....vždyť jsme se přece domluvili na pátek
![]()
![]()
tohle u holek neplatí. A když holku neznáš trošku víc, tak stejně vezme někoho jinýho ikdyž je domluvená s tebou za půl hodiny a ty už jsi na cestě. Byznys je byznys
patriot771 píše:zdar co je Martina už tě nebere?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků