Hledat  

jak zvýšit objektivitu tohoto fóra

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

jak zvýšit objektivitu tohoto fóra

Příspěvekod Ríchardw » pát 21. říj 2011, 17:11

Podle mě , je to, že v poslední době to začíná být s objektivitou tohoto fóra horší a horší k zamyšlení :roll: . Nepočítám příspěvky skalňáků jako je Vulcan apod., ale jinak mi přijde , že SP4you se stává místem, kde si svoje osobní sympatie a antipatie řeší hlavně více či méně maskovaní pasáci a ťapiny, jediné relativně neutrální a o něčem vypovídající příspěvky jsou zase a jenom od Vulcana apod. Je otázkou, jestli se s tím dá něco dělat nebo ne...
Ríchardw

Re: jak zvýšit objektivitu tohoto fóra

Příspěvekod labuznik » pát 21. říj 2011, 21:53

Ríchardw píše:Podle mě , je to, že v poslední době to začíná být s objektivitou tohoto fóra horší a horší k zamyšlení :roll: . Nepočítám příspěvky skalňáků jako je Vulcan apod., ale jinak mi přijde , že SP4you se stává místem, kde si svoje osobní sympatie a antipatie řeší hlavně více či méně maskovaní pasáci a ťapiny, jediné relativně neutrální a o něčem vypovídající příspěvky jsou zase a jenom od Vulcana apod. Je otázkou, jestli se s tím dá něco dělat nebo ne...

Jasne ze da. Vzdy v byznyse rozhodovalo a rozhodovat bude to, ci je spokojny zakaznik. Ale tak isto je jasne, ze kazdy ma na vec iny pohlad. Pokial ostaneme LEN pri hodnoteniach kladov ci zaporov a nebudeme sa zbytocne pustat do nezmyselnych debat a riesenia si svojich komplexov, toto forum si udrzi to, kvoli comu vzniklo. a pokial si tu bude niekto riesit svoje komplexi, byt na mieste admina, proste mu sem UZAVRIEM pristup. Suhlasim s tym, ze vulcan ma hodne prispevkov a ked si ich citam, pripadaju mi objektivne a nezaujate. Ale vulcan nie je jediny, je nas tu viacej. A je dolezite, aby sme si medzi sebou neroznasali sracky, ale venovali sa tomu, na co je toto forum urcene. A to: HODNOTENIE DIEVCAT A PRIVATOV. houk... :)
labuznik

Příspěvekod gogo123 » pon 24. říj 2011, 10:41

Ríchardw píše:Podle mě , je to, že v poslední době to začíná být s objektivitou tohoto fóra horší a horší k zamyšlení :roll: . Nepočítám příspěvky skalňáků jako je Vulcan apod., ale jinak mi přijde , že SP4you se stává místem, kde si svoje osobní sympatie a antipatie řeší hlavně více či méně maskovaní pasáci a ťapiny, jediné relativně neutrální a o něčem vypovídající příspěvky jsou zase a jenom od Vulcana apod. Je otázkou, jestli se s tím dá něco dělat nebo ne...

Bezva,velmi obecný článek. Máš někoho na mysli, já jsem natvrdlý a zřejmě nepoznám pasáka, pokud se nepodepíše Richard1, Azim..., nebo ťapiny anett, sexy zlatička .... To je typická vlastnost našeho národa, chodit dokola po špičkách, brblat něco pod fousy, a psát dvojsmyslné články , ale to je tak všechno. Toto fórum je od toho, aby se každý mohl vyjádřit svobodně, samozřejmě slušně a bez vyhrůžek.
Vulcana a ostatních si velmi vážím za jejich posty a neúnavné články i po těch letech. Ale taky je pravda, že je v Brně je více jak 200 aktivních ťapin a na tomto webu je zlomek, protože si to nechávají logicky pro sebe a maximálně si je vyměňují přes sz. I když je to divný, tak si vážím i Azima , který svým způsobem se vyjádří pod svým jménem, než jako had pokoutně.
Na závěr: je úplně normální, že tady přispívají ťapiny,ty se obvykle provalí hned, pasáci a jejich rétorika je známá a těžko se dá zamaskovat a nakonec zbýváme my a jak si to napíšeme takový to budeme mít. Nebo se na to vykašleme a nebudeme tady nic psát, je to jednoduší a nikdo nám nebude vyhrožovat a tenhle web mohou klidně zrušit. :twisted:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Ríchardw » pon 24. říj 2011, 10:51

Richarde, možná by sis měl založit další nový nick ...pod tímto nickem už holkám z Belly nepomůžeš i když napíšeš pár neutrálních recenzí holkám z jiných privátů. :lol: :lol:
Ríchardw

Příspěvekod Ríchardw » pon 24. říj 2011, 10:53

M57, gogo123, Richard 1... proč to neudělat složitější ... Ještě nějaký další ?
Ríchardw

Příspěvekod gogo123 » pon 24. říj 2011, 11:27

8)
Naposledy upravil gogo123 dne pát 5. říj 2012, 20:58, celkově upraveno 2
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod n1501 » pon 24. říj 2011, 16:16

gogo123 píše: Heleď, evidentně mě nemáš rád a nevím proč. Možná proto, že řídím velkou společnost a na vše se dívám s nadhledem. .. a Richarda1 jsme opakovaně kritizovali za vysoké ceny a další věci, tak mě vyslyšel a zlepšil přístup, ceny , .... a stal se nejlepším privátem a vzal nám vítr s plachet. Nevím proč jsem najednou pasák.

A chtěl bych poprosit dotyčného, který si udělal tu práci s tartatusem ať ten článek smaže. Samozřejmě to musel být člověk vzdělaný, který použil moje slova a minimálně mě strapnil, já si umím poradit sám. Toto je těžká podpásovka a uvažuji o tom, že požádám admina o porovnání adres.

gogo123, nemyslím si, že vše děláš s nadhledem, ale spíše dost konfrontačně. Ale rozhodně si nemyslím, že seš pasák. A vítám tvoje recenze, jen vytrvat, a nezaplétat se do vzájemných půtek.
A ani si nemyslím, že by ten tartatus Tě nejak ztrapnil :D . vyjádřil názor, mám v něčem podobný, až na ty pasáky. Proč by to mělo být o tobě ? mazat by se měli jen případy, kdy se objeví nediskrétní informace, obličej a podobně.
n1501

Příspěvekod gogo123 » úte 25. říj 2011, 8:52

n1501 píše:
gogo123 píše: Heleď, evidentně mě nemáš rád a nevím proč. Možná proto, že řídím velkou společnost a na vše se dívám s nadhledem. .. a Richarda1 jsme opakovaně kritizovali za vysoké ceny a další věci, tak mě vyslyšel a zlepšil přístup, ceny , .... a stal se nejlepším privátem a vzal nám vítr s plachet. Nevím proč jsem najednou pasák.

A chtěl bych poprosit dotyčného, který si udělal tu práci s tartatusem ať ten článek smaže. Samozřejmě to musel být člověk vzdělaný, který použil moje slova a minimálně mě strapnil, já si umím poradit sám. Toto je těžká podpásovka a uvažuji o tom, že požádám admina o porovnání adres.

gogo123, nemyslím si, že vše děláš s nadhledem, ale spíše dost konfrontačně. Ale rozhodně si nemyslím, že seš pasák. A vítám tvoje recenze, jen vytrvat, a nezaplétat se do vzájemných půtek.
A ani si nemyslím, že by ten tartatus Tě nejak ztrapnil :D . vyjádřil názor, mám v něčem podobný, až na ty pasáky. Proč by to mělo být o tobě ? mazat by se měli jen případy, kdy se objeví nediskrétní informace, obličej a podobně.

To jsi ještě nezažil u mě konfrontaci :lol: :lol: .
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Ríchardw » čtv 27. říj 2011, 0:56

Potrefená husa se vždycky ozve .....
Ríchardw

Zpět na Diskuse na téma