Hledat  

Plzeň Natálka a Míša 722 780 310

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Plzeň Natálka a Míša 722 780 310

Příspěvekod vulcan » pát 11. lis 2011, 4:10

Asi tento příspěvek nebude užitečný většině brněnským, je to do Plzně docela kus cesty..
Ale je to na zamyšlení, jak to chodí s cenami v jiných městech... :idea:

Zrovna jsem bral v Plzni palivo u benzinky, kousek nad benzinkou se pohupovala v bocích pouliční blond docela pohledná slečna. Dal jsem si kafe.. a slečna se přiblížila, s návrhem, zda nechci trošku relaxovat, prý kouř za 300, sex za 400.
A kam jezdíš ? no mám pěkné místo u lesa …. :D
Relaxaci jsem sice potřeboval, ale slušně jsem poděkoval, vzápětí slečna navhrhla 300 za sex, .. no neber to... :oops:
.ale vzpomněl jsem si na INWEST…. „Ne, opravdu, ne, děvče.. nezlob se..“
A tak jsem zašel na benzinku a koupil zdejší plátek Inwest , což je něco podobného jako v Brně Inzert.
Zajel kousek za benzinku, zaparkoval a už tu byla další zájemkyně, taková v tmavším balení. Naznačil jsem, že nemám zájem a raději zavřel dveře.

Probíral jsem Inwest.. našel sympatickou mladou holku Aničku, zavolal...
Zvedla to holka s mladým hlasem, Aneta, privát Americká , hodinka 1500, navíc OB za 500. jako v Brně v privátech klubových.. :shock:
Povídám: dej mi ještě tu Tvoji kamošku, Aničku.
Slečna Anetka nedbala, že je vše slyšel ve founu a brblala si:
:D Do pi.... s těmi cenami, já se na to vys...… nikdo k nám nechodí, jen po půlnoci vožralí Němci..... vem si to Ančo.. :oops:
Ahoj, tady Anička.
Ahoj.. máš dobrou kámošku, Aničko.
No jo, je to tu na draka, žádný kunčaft.. co ty, příjdeš ?
Jsi docela sympatická, podle fotky, ale Aničko, za takové ceny ne, nechceš se sejít někde mimo ?
Já dnes nemohu, vidíš, že pracuju, ale zítra by to šlo, musel bys sehnat místo.
No fajn, tak dám Ti 800.
Anička , že dobře. Zítra. Můj soukromý telefon je 777 ……. . ahoj. :D

Americká je Klub- privát, a tak stejně jako v Brně třeba Cavern nebo Omega si zakládaj na vysokých cenách, odvody, desátky atd..
Podobně jsem dopadl, když jsem zavolal na privát Fantasia na Tylové ulici.

Pak jsem narazil na studentku, Slovenku 19 let, příjemná konverzace, 1000 za hodinu, ale dnes nerobím, nejsem na bytě.. :evil:

Hledám dál, volám na inzerát:
Tmavovlasá Natálka s prsy č. 3 tě zve do svého bytečku. Mám super ceny. Zavolej a domluvíme se. Plzeň - centrum.

U inzerátu žádná fotka... Bere to její kolegyně Míša, že jsou tam 2 holky, soukromý byt v centru u náměstí. Půl hodinky 500 Kč, hodinka 700 Kč. Žádné příplatky. :idea:
Jasně, můžeš přijít, nejlíp, kdyby sis nás vzal obě.
Určitě, můžeš si vybrat na místě…, já jsem zrzka 28let, 168cm, prsa 3-4. A Natálka je černovláska, dlouhé vlasy 171cm prsa 3, taky má 28 let.

Dorazím na místo, blízko hlavního plzeňského náměstí, prozvoním telefonem,
a dolů přišla slečna zrzka, sympatická a upovídaná. Typově taková Simona od Zlatíček.
Jdeme dovnitř atriového domku, pak výtahem do 2 patra.
Povídá mi, že tam mají ještě jednu osobu :shock: , jestli to neva.. no, Natálka má malou holčičku 9 měsíců, je tam s námi..

Pěkný byteček, čistý, 1+1, obývák s rozkládacím divanem, kuchyňka, čistá běžná koupelna, sprchový kout. Vedle ložnice, 2 postele a dětská postýlka. Natálka tam zrovna uspává dcerku.

Dostal jsem napít a mám si prý vybrat.
Výběr je jednoznačný, Natálka je pěkná dívka, krásné černé dlouhé vlasy, hnědé oči, žensky tvarovaná postava, 2-3 kila navrch po dítěti, pěkná prsa. Volby padla tedy na Natálku. Říkám.. pak se uvidí..

Míša převzala roli chůvy a šla vedle.
S Natálkou rychle do spršky, teploučká voda a Natálka pěkně roztává už ve sprše.. a ještě víc na gauči, pěkné klasické číslo, mazlení , líbání, žádné profi návyky.
Mezitím mi vypráví, že je v tomto zcela začátečnice, je zdravotní sestrou, a přivydělá si na nájem.
Po chvíli pěkně orálek, poté zezadu o:-o , a krásně se nefalšovaně udělala. Čas nikdo nesleduje, jen po asi hodině a 15 minutám klepe Míša, že malá chce jogurt..

Tak sprška a dostávám kafe, povídáme, batole si mně zvědavě prohlíží.. Holky mně povídají, že v Plzni se nyní vyrojilo asi 10 privátů s cenami 500 / 700, většinou studentky nebo maminy ve vlastním bytě, žádní pasáci..

Vidím, že Míša je nějaká otrávená, po půlhodině říkám: holky, jste mezi sebou OK? Žádný problém? Kdybych nyní šel s Míšou, nevadí ?
Natálka, že nic proti, jsme přece kamarádky,.. :D A můžete jít s Míšou do ložnice, ustelu Vám.

Dáváme spolu sprchu s Míšou, voda už studená, bojler stávkuje.. moc příjemné to není.
A tak rychle pod peřinu. Míša, to je zase trochu jiná sorta. Tolik se mně nelíbila, ale převzala rychle aktivitu, kozy jako vozy- pozn 3-4 - mně jezdila po těle, věnovala se výdatně OB a nesedla na koně. Pak zase klasika a ještě jsem ze sebe vymáčknul další sílu.. Míša byla multiorgasmická samice. :shock:

Po hodince jsem dostal nějakou buchtu a Natálka mně řekla, že doufá, že zase nebudu chtít ještě ji.. že už to snad stačilo.
Ale přijeď znovu, přístě dostaneš slevu na 500/hodku. :D

Musím říci, že jsem odjel opravdu důkladně zrelaxován…., :oops:
prošel jsem střed Plzně, shlédnul vystoupení mažoretek a cesta po dálnici byla daleko příjemnější.
vulcan

Re: Plzeň Natálka a Míša 722 780 310

Příspěvekod brain999 » pát 11. lis 2011, 8:57

Vulcane máš to krásně napsaný, nejsi ty náhodou potomek Jiráska. :lol: :lol: :lol: Ale k věci, toto je realita ČR a myslím že oprávněná. Naštěstí i v Brně jsou první vlaštovky. Na priváty chodím už vyjímečně a když čtu ty inzeráty zdejších holek tak nestačím se divit. Na druhou stranu, když jsou ti chlapy zabedněný a jsou ochotny za 1 hod.sexu zaplatit 1500 Kč a žádný problém v tom nevidí ...... krásně to popsala Katka ze Šumavské, vždyť se vždycky najde nějaký ten nadrženec a mimochodem tam si to myslí všechny .
Někdo psal o zlaté lodi co je v Brně a holkách co si neustále stěžují, pro ty mám doporučení, ať odjedou do Německa, tam se na nich vystřídají turci, albánci ,ukrajinci .....
Proto doporučuji hledat rozumné děvčata, já jich mám už plný telefon a doopravdy se na ně vysrat, většina nikdy nepracovala, nic neumí a nic nejsou a musí jim docvaknout, že takhle to fungovat nemůže.
brain999

Re: Plzeň Natálka a Míša , 722 780 310

Příspěvekod gogo123 » pát 11. lis 2011, 10:29

To že holky neví co by,je jasný, ale nějak se zapomnělo na pasáky. Ty už neví v čem by jezdily, pronajímají honosné domy, manželky co nic nedělají. Ono by to chtělo provětrat a jestli se nemýlím je to furt trestné. No aby jednou nesklapla klec......... až někoho hodně naserou.
veni vidi vici
gogo123

Re: Plzeň Natálka a Míša 722 780 310

Příspěvekod KozelLuis » ned 11. pro 2011, 9:59

Ahoj, chtěl bych malinko zmírnit dopad Vulcanova nadšení. Zkusil jsem před nějakou dobou. TTD souhlasí.
Míša mě neoslnila už vzhledem. 28 bych jí netipoval ani náhodou. Navíc má takový hrubší hlas, což mě osobně trochu vadí. Pod slupku jsem se nedostal, takže nemůžu hodnotit. Skoro váhám, jestli to byla ta samá Míša o které píše Vulcan.
Natálka, zabalený vzhled OK. Věk bych řekl, že +/- taky souhlasí (spíš trochu +, ale v rámci slušnosti :D ). Hezký obličej. Postava mohutnější (ne tlustá), ale to beru spíš jako plus. Po rozbalení je to už trochu horší. Zvlášť pro mě - horňáka. Prsa měkká (asi po dítěti) a ne moc pěkně tvarovaná. Dole na můj vkus dost volná (výhoda pro větší kluky).
K vlastní akci. Pohovka v kuchyni dost malá pro 2, ale snesitelná. Pěkný kouř bez (v ceně) na úvod. Pak už vše s. Šuk průměrný.
Shrnuto podtrženo, kvalita odpovídá ceně. Za 800/1200 bych čekal už něco lepšího (má láska Sonja :D ). Za těch 500/800 to možná časem jako low-cost úlevu zopakuju.
(Btw. Vulcane na norníku je na ně dotaz. Možná bys mohl dát svou recenzi i tam. Já tam nemám registraci.)
Live long and prosper.
KozelLuis

Zpět na Dívky mimobrněnské